Μπεργκ: “Ο ΠΑΟ πρέπει να πάει στην κορυφή, αλλά χρειάζεται ενίσχυση”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις του στην τηλεόραση της NOVA σχολίασε το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να μειώσει το μπάτζετ του την ερχόμενη περίοδο, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» χρειάζονται ενίσχυση για να «πάνε στο επόμενο επίπεδο και να βρεθούν στην κορυφή».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός στράικερ:

«Το αν θα μείνω δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από τη διοίκηση γιατί εάν η ομάδα ανεβάσει τον πήχη και το μπάτζετ για να χτυπήσει το πρωτάθλημα θέλω να είμαι μέρος αυτού του κόνσεπτ. Έχουμε καλή ομάδα αλλά ίσως χρειαζόμαστε ενίσχυση για να πάμε στο επόμενο επίπεδο».

Για το ενδεχόμενο να έρθει μία καλή πρόταση από μία χώρα όπως η Κίνα: «Θα συγκεντρωθώ στα play-offs τώρα και μετά θα δούμε. Τι θέλει η ομάδα, πως θα είναι η κατάσταση στον σύλλογο, αν θα βάλουν κάποια χρήματα για να δυναμώσει το ρόστερ. Εγώ θέλω να είμαι εδώ και στην ομάδα είμαι συγκεντρωμένος τώρα. Έχουμε καλή ομάδα, όμως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στην κορυφή. Βλέπουμε κάποιες ομάδες να βάζουν χρήματα, ακούω πως στον Παναθηναϊκό μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ. Σίγουρα θέλω να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει».

Για την ανάδειξή του σε πρώτος σκόρερ και τα play-offs: «Όπως έχω πει είναι ομαδικό άθλημα, η ομάδα με βοήθησε να γίνω πρώτος σκόρερ και να παίξω καλά. Τα δυο βραβεία θα τα θυμάμαι πάντα, δεν μπορώ να επιλέξω ποιο βραβείο είναι καλύτερο. Οι συμπαίκτες μου είναι αυτοί που με βοηθούν να έχω τέτοια απόδοση και να φτάνω σε αυτές τις διακρίσεις».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή