Μπεργκ: «Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που είναι εκτός λογικής»

Print Friendly, PDF & Email

Τον έντονο προβληματισμό του για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σουηδική ιστοσελίδα με αφορμή την τιμωρία του με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό για όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο για τα play-offs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός φορ σε ιστοσελίδα της πατρίδας του:

«Ήταν πολύ σκληρό. Εάν δείτε φωτογραφίες θα διαπιστώσετε ότι δεν έπρεπε να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ό,τι έγινε. Αυτός που το ξεκίνησε τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και εγώ με τέσσερις. Υπήρξαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Είναι άδικο και είναι κάτι πολύ σκληρό.

Μ’ αρέσει που είμαι στον Παναθηναϊκό και τον αγαπώ. Ζω σε μια όμορφη πόλη και έχουμε μια θαυμάσια ζωή. Ωστόσο όλα όσα συμβαίνουν με έχουν επηρεάσει.

Είναι δύσκολο να κάτσεις να εξηγήσεις, ζεις μέσα σε αυτό. Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν είναι σωστά. Υπάρχουν κρίσεις και αποφάσεις που λαμβάνονται σε ανώτατο βαθμό οι οποίες είναι εκτός λογικής. Αισθάνομαι σαν να κάνουν ό,τι θέλουν. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πηγαίνουν προς το χειρότερο στη Λίγκα και αρκετοί έχουν κουραστεί από αυτό.

Βλέπουν πως το αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνουν ότι πήγα εκεί για να κατακτήσω κάτι και δεν το έχουμε κάνει αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν δεν είσαι στον ισχυρότερο σύλλογο, με τα περισσότερα λεφτά και τη μεγαλύτερη δύναμη στη χώρα».

Ερωτηθείς ο Μπεργκ για το αν έχει προτάσεις από άλλους συλλόγους, τόνισε: «Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να το δω αυτό μετά την Εθνική ομάδα. Όλα είναι υποθετικά πριν υπάρξει κάτι επίσημο στο τραπέζι, αλλά είναι σίγουρο ότι όλοι οι παίκτες παρακολουθούν το ισπανικό πρωτάθλημα και ενδιαφέρονται για αυτό. Είμαι 31 και δεν γνωρίζω πόσες ευκαιρίες θα έχω στο μέλλον».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή