Μπλακ άουτ στην Αθήνα – Δεκάδες εγκλωβισμένοι

Print Friendly, PDF & Email

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει προκαλέσει η μεγάλη διακοπή ρεύματος που βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, προβλήματα έχουν προκληθεί στο κέντρο της πόλης, στο Παγκράτι, στην Καισαριανή, στη Δάφνη αλλά και στα Μελίσσια και στην Κηφισιά, Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή αλλά και σε άλλες περιοχές.

Βλάβη σε μετασχηματιστή προκάλεσε το μπλακ άουτ

Σε βλάβη ενός μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια τροφοδότησης φορτίων, οφείλεται το μπλακ άουτ που επηρέασε πολλές περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 100 τηλεφωνήματα για εγκλωβισμένους ανθρώπους σε ασανσέρ σε όλο το Λεκανοπέδιο.

Χωρίς ρεύμα και το Μετρό

Εκτός λειτουργίας τέθηκε, νωρίτερα, η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ το πρόβλημα της κίνησης των συρμών αποκαθίσταται και αυτή την ώρα περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμό Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιόπουλη έως Ελληνικό.

Κυκλοφοριακό αμόκ

Εξαιτίας της διακοπής ρεύματος οι φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή