“Μπορεί ο θεός ρωσικής προέλευσης να κάνει το θαύμα του και να σωθούμε”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση με βολές κατά του Γιώργου Χριστοβασίλη εξέδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με τις κακές εμφανίσεις του “Αγιαξ της Ηπείρου”, αφήνοντας υπονοούμενα για “θεό ρωσικής προέλευσης” που θα οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 έγινε μια συνάντηση αντιπροσωπείας του συνδέσμου μας με τους κ. Νιαρχάκο και κ. Πετράκη όπου εκφράστηκαν οι ανησυχίες μας για το παρατεταμένο κακό πρόσωπο που παρουσιάζει η αγαπημένη μας ομάδα σχεδόν αμέσως μετά την ιστορικότερη στιγμή στην ιστορία της, τη συμμετοχή στο Europa League το καλοκαίρι του 2016.

Από τότε κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι και παρόλο που επιθυμία μας ήταν να μη δημοσιοποιηθούν λεπτομέρειες εκείνης της συζήτησης καθώς και όλων αυτών που ακολούθησαν μέχρι σήμερα με τους ίδιους συνομιλητές αλλά και με τον πρόεδρο της ομάδας, σήμερα είμαστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα στο τι μεσολάβησε μέχρι τη χθεσινή μας επίσκεψη στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα μετά την τρισάθλια εμφάνιση και βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Τον Σεπτέμβρη λοιπόν ο κ. Πετράκης υποστήριξε σφόδρα ότι όλες οι επιλογές που συμπλήρωσαν το ρόστερ ήταν δικές του και πως ότι ζήτησε απ’ τον πρόεδρο αποκτήθηκε. Επικαλέστηκε τους καλοκαιρινούς τραυματισμούς ως δικαιολογία για την κακή εικόνα και πως η ομάδα θα αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο άμεσα.

Έσπευσε μάλιστα να μας καθησυχάσει ότι αν αυτό το σύνολο δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες του θα έχει την ευθιξία να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη της αποτυχίας. 4 μήνες μετά η ομάδα παρουσιάζει το ίδιο κακό έως ανυπόφορο θέαμα εντός κι εκτός έδρας, βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα που να προμηνύει ότι το κλίμα θα αλλάξει και η ομάδα θα εμφανιστεί ανταγωνιστική στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Με παίχτες οι οποίοι είναι εμφανές ότι αγωνίζονται με δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία αφού “δεν ανοίγει μύτη”, με επαναλαμβανόμενα κρούσματα κακής εξωγηπεδικής ζωής για τα οποία είναι ενήμερος ο γενικός αρχηγός και τον πρόεδρο να σφυρίζει αδιάφορα. Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε αυτοί που θα τραβήξουμε το αυτί σε κανέναν από τη στιγμή που οι προαναφερόμενοι δεν έχουν μέχρι σήμερα αντιληφθεί σε ποιά ομάδα αγωνίζονται.

Κι ευτυχώς δεν αποτελούν πλειοψηφία. Εικόνες ντροπής όμως με βασικούς ποδοσφαιριστές να γίνονται “λάσπη” δημοσίως που έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ γιατί πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό αλλά κάποια στιγμή σπάει.

Η αποψίλωση του ρόστερ κατά την τελευταία διετία και η μη ενίσχυσή της με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της ιστορικής φανέλας πλέον βγάζει μάτι. Ο κ. Χρηστοβασίλης σαν εκπαιδευόμενος μάγος που βγάζει λαγούς από το καπέλο, την τελευταία διετία κατάφερε να πουλήσει ουκ ολίγους βασικούς ποδοσφαιριστές αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη χωρίς την αναμενόμενη ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας στο όνομα της οικονομικής εξυγίανσης που μάλλον θα πεθάνουμε περιμένοντάς τη.

Ως τότε δεν πειράζει. Η ομάδα θα ξεφτιλίζεται μέσα στις 4 γραμμές, παίχτες που πράγματι μέχρι εκεί μπορούν θα φαίνονται ακόμα χειρότεροι χωρίς βοήθεια και που ξέρετε, στο τέλος μπορεί ο θεός (Ρωσικής προέλευσης) να κάνει το θαύμα του και να σωθούμε.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο χθες. Που αυτό που υποστηρίζουμε από μικρά παιδιά δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο «Ζωσιμάδες». Αυτός ο θίασος που μας ανάγκασε να κατεβάσουμε τα πανιά μας σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και να αποχωρήσουμε στο ημίχρονο. Οταν μετά το τέλος του ματς προσεγγίσαμε το αυτοκίνητο του προέδρου για να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, γίναμε αποδέκτες υποτιμητικών σχολίων του τύπου «Που ήμασταν εμείς και τί ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα πριν έρθει αυτός».

Επειδή μάλλον ο πρόεδρος έχει κοντή μνήμη να του θυμίσουμε ότι όταν ανέλαβε τον ΠΑΣ το γήπεδό είχε το λιγότερο 5000 κόσμο και σήμερα δεν μπορεί να μαζέψει παραπάνω από 1500 άτομα. Να του θυμίσουμε επίσης ότι ο ΠΑΣ πριν την έλευσή του δε χαριζόταν σε κανέναν, ούτε έκανε δημόσιες σχέσεις με «αναμενόμενες ήττες». Ακόμα βουίζουν τα αυτιά μας από την «εκκωφαντική» ήττα 0-4 από τη Λιβαδειά το 2014 με κάτω τα χέρια.

Η ομάδα που πριν απ’ αυτόν κυνηγήθηκε όσο καμία άλλη εφαρμόζοντας πάνω της αυστηρά το γράμμα του νόμου αλλά δε λύγισε ποτέ και δεν μας κορόιδεψε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο με παίχτες που τρώγαν σίδερα κι ας έφευγαν τις περισσότερες φορές με σκυμμένο κεφάλι.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ λοιπόν που δε δίστασες να ξεστομίσεις τέτοια κουβέντα σ’ αυτούς που απομείναμε να παρακολουθούμε το τσίρκο που διαχειρίζεσαι (???) Για εμάς πλέον είσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνος για ότι συμβαίνει και απ’ ότι φαίνεται δεν έχει τέλος.

Οπως υπεύθυνος θα είσαι για όποια αντίδραση υπάρξει αν ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να εφαρμόσεις τη σκέψη σου που μας κοινοποίησες προ 20ημέρου σε κατ’ ιδίαν συζήτηση για διεξαγωγή του ματς με τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης. Προφασιζόμενος φυσικά την προστασία της πόλης την οποία βεβαία χθες το βράδυ την έκανες γαργάρα όταν με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας είπες «Φταίω εγώ που δεν έδωσα 5000 εισιτήρια στους ΑΕΚτζήδες και άλλα τόσα στους Ολυμπιακούς το Σάββατο για να μάθετε».

Μην ανησυχείς πρόεδρε. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ. Σε ξέρουμε πλέον. Τηρείς ευλαβικά την υπόσχεση που έδωσες δημοσίως στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με το Παναθηναϊκό πέρσι ότι θα συνεχίσεις να δουλεύεις για να ξαναδούμε σύντομα την ομάδα μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Προς το παρόν συνεχίζεις να μας δουλεύεις. Πλαισιωμένος από τους υπόλοιπους παλιάτσους που αργά ή γρήγορα θα μας απαλλάξουν απ την παρουσία τους. Είτε με τον καλό είτε με τον κακό τρόπο.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή