Μποροβήλος: «Ο Αστέρας είχε κοιτάξει στα μάτια την Τότεναμ, χωρίς φόβο»

Print Friendly, PDF & Email

Στις αναμετρήσεις κόντρα στην φιναλίστ του φετινού Champions League, Τότεναμ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Με αφορμή την παρουσία της αγγλικής ομάδας στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Γιώργος Μποροβήλος έφερε το χρόνο πίσω, τότε που ο Αστέρας συμμετέχοντας στους ομίλους του Europa League είχε αντιμετωπίσει την Τότεναμ. Στο Λονδίνο, αλλά πολύ περισσότερο, δίνοντας αξία στην ίδια την περιοχή του, την είχε φιλοξενήσει στην Τρίπολη.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σε δηλώσεις του στο ”arcadiasports.gr” τόνισε:

«Ας μην ξεχνάμε τι έχει πετύχει ο Αστέρας σε αυτή τη διαδρομή του. Για όλους μας, για όλους του Αρκάδες, δεν πρέπει να είναι απλώς στιγμές απόλαυσης όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί του, αλλά παράσημα για να τα κρατάμε με όλη μας τη δύναμη στο μυαλό και στην καρδιά μας» 

 «Είχε μάλιστα αναγκάσει τον τότε αλλά και σημερινό προπονητή της Τότεναμ, τον κ. Ποτσετίνο, να μιλήσει με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Αστέρα. Η Τότεναμ που σήμερα είναι φιναλίστ στον τελικό του Champions League, αλλά τότε που είχε έρθει στο δικό μας γήπεδο, δεν ήταν ίδια απλώς στο όνομα και στην ιστορία που κουβαλούσε μαζί της. Ήταν η ομάδα που ακόμη και σήμερα έχει τον ίδιο προπονητή, πολλούς ίδιους ποδοσφαιριστές με τότε και που αποδεικνύει αφενός πόσο σπουδαία ποδοσφαιρική πορεία η ίδια διαγράφει, αλλά και πόσο σπουδαία σελίδα στην ιστορία του Αστέρα ήταν οι αναμετρήσεις μαζί της.Η Τότεναμ που απόψε θα διεκδικήσει τον τίτλο του της πρωταθλήτριας Ευρώπης, πριν από μόλις τέσσερις σεζόν είχε βρεθεί στο δρόμο του Αστέρα. Η ομάδα μας έκανε το ιστορικό ταξίδι στο Λονδίνο και πολύ περισσότερο έφερε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Και όχι μόνο ο Αστέρας κοίταξε την Τότεναμ χωρίς φόβο, αλλά κατάματα. Μπορεί να ηττηθήκαμε 2-1, αλλά θα θυμάστε ότι η ομάδας μας είχε παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά δεν τα ξεχνάει κανείς μας. Δεν πρέπει να τα ξεχνάει κανείς μας. Δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο Αστέρας μας όλα αυτά τα χρόνια και βέβαια, πόσο σπουδαίες στιγμές έχει προσφέρει στον τόπο του, αλλά και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Καταλήγοντας ο ίδιος έσπευσε να ευχηθεί στην ομάδα του Λονδίνου καλή επιτυχία στον σημερινό τελικό: «Ο Αστέρας με επίσημο τρόπο έχει ήδη στείλει τις ευχές του στην Τότεναμ για καλή επιτυχία στον αποψινό τελικό. Ήταν η υποχρέωσή μας απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο, του οποίου είχαμε την τιμή να σφίξουμε το χέρι όταν τον είχαμε αντιμετωπίσει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή