«Μπορούμε να κερδίσουμε από τον Αήττητο τους βαθμούς που χάσαμε στο γήπεδο»

Print Friendly, PDF & Email

Η μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που θα οδηγήσει στο μπαράζ ανόδου για τη Super League έχει ανάψει για τα καλά στη Football League. Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου έχουν 40 βαθμούς και ακολουθούν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου (49 βαθμοί), ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκονται με 37 Κασσιόπη και Πλατανιάς.

Στο σημερινό (24/3) ντέρμπι Απόλλων Πόντου και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0. Μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός του Απόλλωνα, Δημήτρης Καλαϊτζίδης ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς που έχασε στο γήπεδο από τον Αήττητο Σπάτων, μετά την αποβολή του τελευταίου από το πρωτάθλημα.

Ερωτηθείς για την ένσταση του Απόλλωνα Πόντου, ο κ. Καλαϊτζίδης ανέφερε:

«Για την ένσταση, με βάση την έκθεση της ΕΕΑ η πληροφόρηση που έχω είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς από τον αγώνα που χάσαμε στο γήπεδο. Γιατί αναφέρει ότι την 11η Δεκεμβρίου 2018 έκαναν ανάληψη χρημάτων που απαγορεύεται χωρίς να έχουν ολοκληρώσει το μετοχικό τους κεφάλαιο, στις 31/1/2018 είχαν μόνο 16.000 ευρώ μέσα, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι μας επιτρέπουν να διεκδικήσουμε τον αγώνα, εφόσον ερμηνεύω σωστά την έκθεση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή