“Μπορούμε ν’ αντέξουμε για ένα-δυο μήνες. Μετά σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα”

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη στην “Πρωινή” παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, για το τι μέλει γενέσθαι όσον αφορά τα πρωταθλήματα αλλά και στο οικονομικό κομμάτι που προκύπτει από τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής: 

Ερώτηση: Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, όταν θα ξαναρχίσει η αγωνιστική δράση;

Απάντηση: Εξαρτάται το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πότε θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Εμείς θα περιμένουμε. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε κατευθύνσεις από την ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ θα μας πει το τι ακριβώς θα γίνει. Δε μπορεί η κάθε Ένωση να παίρνει ξεχωριστά απόφαση για το τι θα ισχύσει στα πρωταθλήματα της. Ακούγονται κάποια πράγματα ότι θα επικυρωθούν οι τωρινές βαθμολογίες αλλά αυτό δεν ισχύει. Εμείς θα κάνουμε αγώνες και τον Μάιο. Δεν θέλουμε πολλές αγωνιστικές για να τελειώσουμε.

Μακάρι να τελειώσει γρήγορα το όλο θέμα που βασανίζει όλο τον κόσμο και από εκεί και πέρα θα βρούμε λύσεις.

Ερώτηση: Το διαψεύδει ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ ότι θα ισχύσουν οι τωρινές βαθμολογίες;

Απάντηση: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοια σκέψη. Αν κάποια στιγμή μας δοθεί κατεύθυνση από τον ΕΠΟ για κάτι τέτοιο, είναι άλλη υπόθεση. Εμείς από μόνοι μας δεν μπορούμε να πάρουμε μια τέτοια απόφαση. Μεμονωμένα δεν μπορούμε να δράσουμε. Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να τελειώσουνε τα πρωταθλήματα.

Αν τραβήξει πολύ η διακοπή δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δυστυχώς έχουμε μπροστά μας πράγματα που δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε.

Ερώτηση: Έρχεστε αυτές τις μέρες σε επαφές με παράγοντες των σωματείων; Συζητάτε το όλο θέμα που έχει προκύψει;

Απάντηση: Φυσικά. Μιλάμε με όλους τους παράγοντες των σωματείων παρά το γεγονός ότι τα γραφεία μας είναι κλειστά. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στην Καβάλα συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της πολιτείας. Αυτό είναι ευχάριστο. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ποδόσφαιρο, ούτε καν προπονήσεις.

Συμμορφώθηκαν στον 100%, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στην Καβάλα. Μακάρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια και το ποδόσφαιρο μπορούμε να το ξανά χαρούμε όλοι μας.

Ερώτηση: Πόσο πίσω πάνε τα οικονομικά της ΕΠΣΚ με όλη αυτή τη διακοπή;

Απάντηση: Τα έξοδα τρέχουν. Μας είχαν πει ότι στο τέλος του Μάρτη η ΕΠΟ θα είχε οικονομική ενίσχυση από την ΟΥΕΦΑ και θα έδινε οικονομικές ενισχύσεις στις ΕΠΣ ενώ εδώ και μεγάλο διάστημα έχουν παγώσει. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τελικά τι θα γίνει με αυτό το κομμάτι. Αν δεν γίνει σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα.

Εμείς έχουμε δυο υπαλλήλους. Ο ένας στο τέλος του μήνα βγαίνει στη σύνταξη και υπάρχει η διαδικασία των αποζημιώσεων. Μας είχαν πει στην ΕΠΟ ότι από τις 20 και μετά θα έπαιρναν χρήματα από την ΟΥΕΦΑ. Τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Εμείς μπορούμε να αντέξουμε για ένα- δυο μήνες. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα.

Πηγή: proininews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή