Μπρατσόλης:”Κύριε Υπουργέ στηρίξτε μέσω της ΕΡΤ και τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις”

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμου Γιωργο Βασιλειαδη έστειλε τ. Προεδρος της Ε.Π.Σ.Πειραια, υποψηφιος για την Εκτελεστικη Επιτροπή Ε.Π.Ο στις εκλογές Αυγούστου 2017 και αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραια /Καναλι Ενα 90,4 fm, Στέλιος Μπρατσόλης, με αφορμή τη συμφωνία της ΕΡΤ με τις επτά ΠΑΕ της Super League (ΠΑΟ, Άρης, Ξάνθη, Απόλλωνας, Λαμία, Ατρόμητος και Παναιτωλικός) με τη μεσολάβηση της κυβέρνησης.

Στην επιστολή του αναφέρει:

Κύριε Υπουργέ,

Με την Πρωτοβουλια σας να στεγάσει Χορηγικά η ΕΡΤ μετα απο 25 χρόνια , μεταδοσεις ποδοσφαιρικων Αγώνων 2018-19 της super league , διαμορφώςατε / διαμορφώνετε μια νέα Πραγματικότητα .

Προφανώς Εκτιματε οτι ενα μέρος της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης μπορει να ‘νοιώσει’ ικανοποίηση, απο το γεγονος οτι χωρις τηλεοπτική συνδρομή θα βλέπει Ποδόσφαιρο απ’ την δημόσια συχνότητα δεδομένου οτι ουτως ή αλλως όλοι μας συνεισφέρουμε μεςω του τέλους των λογαριασμών της ΔΕΗ στον Προϋπολογισμό της ΕΡΤ.

Αυτη κύριε υπουργέ είναι η μια ‘Ανάγνωση’…

Η ‘Αλλη ‘ ομως κύριε Υπουργέ είναι, οτι το Πανελλαδικο Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρο που αποτελεί την ‘ραχοκοκαλια’ του ‘ολου ποδόσφαιρου μας’ και τον σίγουρο προθάλαμο της μεθοδικης Αναπτυξης του, υπερ των Εθνικων μας Συγροτηματων, δεν συμπεριλαμβανεται στην χορηγική πρωτοβουλία σας.

Κύριε Υπουργέ

Έχοντας 35 και πλέον χρόνια Οργανική συμμετοχη στο Ελληνικό Ερασιτεχνικο Ποδόσφαιρο και έχοντας βιώσει απο ‘πρώτο χέρι ‘ την Αγωνία και τον Αγωνα ! στυλοβατων του που ‘Ματώνουν ‘ κυριολεκτικά απ’τη τσέπη τους για να κρατησουν ενεργά τα σωματεία τους , δικαιούμαι να ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΩ να Χορηγήσετε 2 έως 3 εκ. ευρώ για την στήριξη των Υποδομων όλων των Ποδοσφαιρικων μας Ενώσεων μεσω του ίδιου προϋπολογισμου της ΕΡΤ.

Μια τετοια επιλογη σας θα αποτελέσει ‘ΟΞΥΓΟΝΟ ‘ και Ηθική Δικαίωση για τις Ενωσεις μας και ολα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία μας που Πανελλαδικά Συνεχίζουν να ΠΑΛΕΥΟΥΝ & να ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ Μόνα τους ! ‘

Στελιος Μπρατσολης

9 Αυγούστου 2018

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή