Μπύρος: «Είστε ένα χέρι που πρέπει να κόψω, είστε σαν κακοί δημόσιοι υπάλληλοι»

Print Friendly, PDF & Email

Παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε με πολύ σκληρά λόγια προς τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του metrosport.gr, ο Μπύρος ήταν… χείμαρρος. “Δυστυχώς, είστε χέρι που πρέπει να κόψω. Μπορώ να σας πληρώσω και να σας διώξω αυτή τη στιγμή. Σε αυτό το σημείο με έχετε φτάσει.

Δεν ήρθα ούτε να σας παρακαλέσω, αλλά ούτε να διαμαρτυρηθώ. Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής είπε ότι μπορεί να πετύχετε πολλά, δεν το βλέπω να γίνετε πράξη, αλλά πλέον ούτε το πιστεύω.

Παίζετε χωρίς ψυχή, χωρίς όνειρα. Δεν βλέπω να έχετε πίστη για την ομάδα. Ειλικρινά, ούτε τον αγώνα δεν θέλω να δω αύριο. Θα κοιμάμαι…”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προβληματισμένου Γιάννη Μπύρου.

“Ούτε να σας βλέπω”

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της Δόξας ήταν ακόμη πιο αιχμηρός και εξαπέλυσε νέα επίθεση.

“Μακάρι να φορούσα μάσκα, να μη σας βλέπω. Μετά τα Χριστούγεννα, θα πάρω 20 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρει, αν τρέχετε γύρω από το γήπεδο και έχω 40 παίκτες στο ρόστερ. Αν δεν θέλει και ο προπονητής, τότε μπορεί να φύγει κι αυτός. Εχω όνειρα, έχω δίψα και χαίρομαι γιατί η δουλειά μου πάει καλά.

Ωστόσο, εσείς με απογοητεύσατε. Οποιος δεν μπορεί, να φύγει από τώρα και να πάρει και την προίκα του… Οποιος δεν θέλει, θα πληρωθεί και θα αποχωρήσει.

Δεν έχει νόημα να παραμείνει εδώ, αν δεν έχει φλόγα μέσα του, παίζοντας μέσα στο γήπεδο, αν δεν παίζει με πάθος, με θέληση, αλλά και ψυχή γι’ αυτό που κάνει.

Πώς θα φτάσουμε έτσι ψηλά; Ούτε δεκάδα δεν βλέπω να βγάζετε την ομάδα. Πληρώνεστε σαν να δουλεύετε σε δημόσιο οργανισμό, αλλά είστε κακοί δημόσιοι υπάλληλοι. Είμαι πλήρως απογοητευμένος”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή