Μπύρος: «Υπάλληλος μου ο Τσακίρης, δεν έχω πάρει ούτε ευρώ από τον Κοτσάνη»

Print Friendly, PDF & Email

Την απάντησή του στις ανακοινώσεις του Απόλλωνα Πόντου για τις σχέσεις του με τον διαιτητή και τον έναν επόπτη που ορίστηκε στον αγώνα με την Σπάρτη έδωσε ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος.

Ο κ. Μπύρος παραδέχτηκε ότι ο επόπτης Τσακίρης είναι υπάλληλός του, ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει πάρει χρήματα για διαφήμιση από τον διαιτητή Κοτσάνη, καθώς το ρολόι με την επιγραφή υπάρχει χρόνια στο γήπεδο της Δόξας.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μπύρος στο Αθλητικό Metropolis:

Για το εάν είναι υπάλληλος του ο Τσακίρης: «Εννοείται. Είναι υπάλληλος μου εδώ και ένα με ενάμιση χρόνο. Εγώ ορίζω τη διαιτησία και θα τους πω να μην βάζουν υπάλληλο μου στην Καλαμαριά; Ας τον βγάλουν αύριο. Εγώ το έμαθα από τα δημοσιεύματα γιατί δεν ασχολούμαι με διαιτητές και με συστήματα. Θα κάνω κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο. Θα με βάλει σε περιπέτειες; Είναι δικό του πρόβλημα και των ανθρώπων που ορίζουν τους διαιτητές».

Για τον διαιτητή Κοτσάνη: «Ο άνθρωπος έχει ένα ρολόι στο γήπεδο της Δόξας από τότε που εγώ δεν ήξερα τι είναι το ποδόσφαιρο και αυτός δικός μου είναι. Τι να κάνουμε; Είναι ένα παλιό ρολόι που βρίσκεται εκεί εδώ και 20 χρόνια και μάλιστα έχουν σβηστεί τα γράμματα και σκεφτόμουν να του πω να το αλλάξει. Εγώ πέρυσι πήγα στην ομάδα. Αυτός ισχυρίζεται ότι συμφώνησε με τους προηγούμενους να τους βάλει ένα ρολόι στο γήπεδο. Εμένα δε μου έχει δώσει ούτε ένα ευρώ».

Για το εάν μπορούν να κάνουν σενάρια σχέσης Μπύρου-Κοτσάνη: «Εννοείται ότι μπορεί να το πει. Εννοείται ότι μπορεί να πουν ότι τον καθοδηγώ».

Για την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου: «Εάν δεν ξέρει τι εστί Μπύρος, έχει δίκιο. Εγώ δεν ξέρω ποιοι είναι οι διαιτητές και ούτε στον προηγούμενο αγώνα δεν γνώριζα τους διαιτητές της ομάδας μου. Είπα στους ανθρώπους μου ότι δεν ασχολούμαστε με διαιτησίες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή