Γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών ο ΟΣΦΠ, μόνο πρόστιμο για τα επεισόδια στο Παμπελοποννησιακό

Print Friendly, PDF & Email

Με πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για όσα έγιναν στο Παμπελοποννησιακό κατά τη διάρκεια του αγώνα του με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κληθεί σε απολογία με το άρθρο 15 παράγραφο 4β. του πειθαρχικού κώδικα, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει και αφαίρεση βαθμών.

Υπενθυμίζεται ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Παμπελοποννησιακό οδήγησαν τον Δήμο Πατρέων να αναστείλει εν μέρει τη λειτουργία του, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«ΚΗΡΥΣΣΕΙ πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη, κατ΄επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ χρηματική ποινή ύψους εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ.  για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς βάσει των διατάξεων των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3, 4 και 5, 13 περ.3, 15 παρ. 4 περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν την 1/11/2018 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1981 και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή