Super League 1: ΟΣΦΠ και Αρης κατά ΠΑΟΚ για τις αναρτήσεις του Γ. Σαββίδη

Print Friendly, PDF & Email

Αλλη μία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 1 έγινε αφορμή για αλληλοκατηγορίες μεταξύ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού, του Αρη και του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης, εγκάλεσαν τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Δημοκράτη Παπαδόπουλο, για τις αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί ότι Ολυμπιακός και Αρης εξυπηρετούν ο ένας τα συμφέροντα του άλλου.

«Ο Γιώργος Σαββίδης προσβάλει τους πάντες, μπορείτε να τον μαζέψετε;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Καραπαπάς.

Ο Δ. Παπαδόπουλος απάντησε λέγοντας πως οι αναρτήσεις του Γ. Σαββίδη είναι χιουμοριστικές, ωστόσο Αρης και Ολυμπιακός δήλωσαν δια των εκπροσώπων τους ενοχλημένοι που το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασχολείται με το παιχνίδι των δύο ομάδων.

«Δυναμιτίζετε ένα παιχνίδι που δεν συμμετέχει η ομάδα σας, το κάνει ένα μέλος της διοίκησής σας» πρόσθεσε ο Καραπαπάς.

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος απάντησε σε Αρη και Ολυμπιακός υπενθυμίζοντας πως στην ευρεία σύσκεψη παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο Καραπαπάς είχε εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Αρης.

Ο Καρυπίδης με τη σειρά του αναφέρθηκε στις κροτίδες που έπεσαν στην Τούμπα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως ο Αρης θα μπορούσε να κάνει θέατρο και να αποχωρήσει. «Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια, πρωτάθλημα χάσαμε από θέατρο», απάντησε με νόημα ο Δ. Παπαδόπουλος αφήνοντας αιχμές για τη στάση του Γκαρθία στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός πριν δύο σεζόν.

Ο Καραπαπάς αντέδρασε εκ νέου λέγοντας πως ο τραυματισμός του Ισπανικού τεχνικού ήταν αληθινός. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα αλλά τη φωτιά έσβησε ο πρόεδρος της λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, ξεκαθαρίζοντας πως οι διαφορές Ολυμπιακού, Αρη και ΠΑΟΚ δεν αφορούν τις υπόλοιπες ομάδες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή