«Νέα αλλοίωση αποτελέσματος, κύριοι της ΚΕΔ θωρακίστε την ισονομία» (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Με ανάρτησή του στα social media, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστος Γαλαριώτης κάνει λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος» στο παιχνίδι των Περιστεριωτών στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα κέρδισε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες, που υπέδειξε ο διαιτητής Κομίνης.

Ο κ. Γαλαριώτης ισχυρίζεται πως το πρώτο γκολ της Λαμίας ξεκινάει από θέση οφσάιντ και ότι το δεύτερο ήταν «ανύπαρκτο πέναλτι».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Νέα αλλοίωση αποτελέσματος με γκολ στο 1-1 που ξεκινάει από θέση οφσάιντ (κεφαλιά του Μπαράλες) και το 2-1 από ανύπαρκτο πέναλτι. Κύριοι της ΚΕΔ αναλογιστείτε τις ευθύνες σας γιατί πηγαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ο κάθε πόντος είναι σημαντικός για την επίτευξη των στόχων της κάθε ομάδας. Πάρτε μέτρα για τη βελτίωση της διαιτησίας και θωρακίστε την ισονομία και το 50-50 για όλες τις ομάδες γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση με διαιτησίες που διαμορφώνουν αποτελέσματα».

Παρακάτω το βίντεο με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, μετά το 2:05 το πρώτο γκολ της Λαμίας και μετά το 3:05 το πέναλτι που υποδεικνύει ο Κομίνης:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή