Νέα συνάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους πιστωτές της

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επιστολή προς τους πιστωτές της, τους κάλεσε σε συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα στις 13 Δεκεμβρίου στη Ζυρίχη και δύο μέρες μετά στην Αθήνα. Αυτό θα είναι το δεύτερο ραντεβού μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Οι «πράσινοι» θα αναλύσουν το σχέδιο τους για την επιβίωση του συλλόγου ζητώντας την υπομονή και τη συμβολή των πιστωτών της προκειμένου να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση για τις οφειλές που υπάρχουν καθώς σε περίπτωση χρεοκοπίας και οι δύο πλευρές θα βρεθούν ζημιωμένες.

Η επιστολή, που υπογράφεται από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε συνέχεια της από 16.11.2017 επιστολής μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή σας.

Η σημερινή πραγματικότητα έχει δημιουργήσει την ανάγκη της κατεπείγουσας διαχείρισης των οφειλών μας, ώστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην υποστεί βλάβες που θα την εμποδίσουν να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Με γνώμονα το συμφέρον όλων μας, σας καλούμε σε συνάντηση πιστωτών την 13.12.2017 στη Ζυρίχη (Ελβετία) ή/και την 15.12.2017 στην Αθήνα (Ελλάδα). Καλείσθε να παραστείτε, εφόσον το επιθυμείτε, προσωπικά ή με νόμιμο εκπρόσωπό σας.

Παρακαλούμε, προς διευκόλυνση των συναντήσεων όπως μας ενημερώσετε ως την 04.12.2017 εάν θα παραβρεθείτε και αν αυτό συμβεί ένα θα παραβρεθείτε προσωπικά ή με εκπρόσωπό σας, όπως και σε ποια από τις δύο συναντήσεις επιθυμείτε/δύναστε να παραστείτε, συμπληρώνοντας τη συννημένη φόρμα.

Έχοντας πλέον τη βεβαιότητα ότι χωρίς συμπόρευση, το μέλλον της ΠΑΕ προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολο, θα θέλαμε αφενός να σας ενημερώσουμε για το πώς εκτιμούμε ότι θα ήταν δυνατόν να ξεπεράσουμε αυτόν τον κίνδυνο, αφετέρου να ακούσουμε τυχόν σκέψεις και ιδέες σας επ’ αυτού.

Υπογραμμίζουμε τέλος, ότι η συμβολή σας είναι πιο αναγκαία από ποτέ ούτως ώστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταφέρει να αντεπεξέλθει στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή