Απειλές στον Κωνσταντινέα για το μαγαζί του μετά την κατάθεσή του για τη “Συμμορία”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μετά την κατάθεσή του στη δίκη για τα στημένα φέρεται πως δέχθηκε απειλές μέσω Facebook. Για το λόγο αυτό ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου το πρωί της Πέμπτης (13/2) βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ως μάρτυρας στη δίκη της φερόμενης «Συμμορίας», στο αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας.

Ο Κωνσταντινέας προσκόμισε δύο αναρτήσεις στο Facebook με απειλές για τον φούρνο που διατηρεί στην πόλη της Μεσσηνίας και που είχε καταστραφεί πριν από χρόνια. Στις σχετικές φωτογραφίες που προσκόμισε από τον λογαριασμό που διατηρεί η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» στα social media, κάτω από την είδηση για την κατάθεσή του, υπάρχουν, μεταξύ άλλων, σχόλια απειλητικού χαρακτήρα. «Φοβάμαι ότι δεν θα έχεις μαγαζάκι να πας για ζύμωμα το πρωί» αναφέρεται στο ένα εξ αυτών και στο άλλο του γράφουν «…ανέμενε κι άλλη επίθεση στο μαγαζάκι σου».

Προηγουμένως, ο Κωνσταντινέας είχε καταθέσει στο δικαστήριο ότι πριν από το παιχνίδι Ξάνθη – Ολυμπιακός τον Ιανουάριο του 2012 σε συνάντηση που είχε με τον Θόδωρο Κουρίδη, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ τότε, του είπε: «Πρόσεχε το παιχνίδι επάνω, κοίταξε τι θα κάνεις πάνω, για το παιχνίδι πρέπει να νικήσει ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή