Νέο σκάνδαλο στην ισπανικό ομοσπονδία, κατηγορείται για υπεξαίρεση ο Ρουμπιάλες

Print Friendly, PDF & Email

Αλλεπάλληλα είναι τα σκάνδαλα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας. Δύο μήνες μόνο μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες (εκλέχθηκε στις 17/05) κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων!

Ο Ισπανός πρώην κεντρικός αμυντικός εκλέχθηκε αντί του Ανχελ Μαρία Βιγιάρ που κατείχε την θέση του προέδρου για 29 χρόνια. Ο Βιγιάρ συνελήφθη τον Ιούλιο του 2017 με τον γιό του, Γκόρκα και άλλους αξιωματούχους για υποθέσεις διαφθοράς.

Ο Ρουμπιάλες ανέβηκε στον προεδρικό θώκο εκπροσωπώντας τη διαφάνεια και την αλλαγή, ωστόσο σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό “Cadena Ser”, δικαστήριο στη Βαλένθια διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει αν ο νέος επικεφαλής της ισπανικής ομοσπονδίας χρησιμοποίησε χρήματα του συνδέσμου ποδοσφαιριστών για να ανακαινίσει την κατοικία του, την περίοδο που ήταν πρόεδρος σε αυτόν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ποσό που φέρεται να έχει υπεξαιρέσει ο Ρουμπιάλες ανέρχεται στις 120.000 ευρώ, ενώ ο την καταγγελία έκανε ο Ανχελ Γκαλάν, που ήταν αντίπαλος του Ρουμπιάλες στις τελευταίες εκλογές.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή