Νίκησε και περιμένει την Επιτροπή Εφέσεων για την στέψη η ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ, καθώς νίκησε τον Λεβαδειακό (2-0) και περιμένει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το ντέρμπι της Τούμπας για να δει αν θα «κλειδώσει» τον τίτλο και τυπικά.

Σε στάση αναμονής είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε το χρέος του στο ματς με την Ξάνθη (2-1), και με την ανακοίνωση της απόφασης θα μάθει αν είναι ακόμα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Η μάχη για την κατάληψη της 5ης θέσης καλά κρατεί, με τον Αστέρα Τρίπολης να πιάνει την Ξάνθη με το «διπλό» του στην Κέρκυρα (3-1 την Κασσιόπη), δείχνοντας ότι διεκδικήσει μέχρι τέλους το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οσον αφορά τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε την παρουσία του στη Super League και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη νίκη του επί του Ολυμπιακού (1-0), ενώ η Λαμία, παρά την ήττα της από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 1-0, μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα πέσει , καθώς η Κασσιόπη βρίσκεται με το 1,5 πόδι στη Football League.

Τέλος, ο Ατρόμητος εξασφάλισε και μαθηματικά την τέταρτη θέση με το 4-1 επί του Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός πέρασε με τριάρα από τη Νέα Σμύρνη, ενώ χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με την ΑΕΛ στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 2-0

(12’ πεν, 33’ Μπακασέτας)

Κασσιόπη-Αστέρας Τρίπολης 1-3

(85’ Τουράμ-40’ Τσιλιανίδης, 48’, 68’ Μανιάς)

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακό 1-0

(1’ Αλμπάνης)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 0-0

Ατρόμητος-Πλατανιάς 4-1

(30’ πεν. Ούμπιδες, 36’, 68’, 76’ Ντιγκινί-84’ Ουντότζι)

Παναιτωλικός-Λαμία 1-0

(75’ πεν. Μοράρ)

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-3

(35’ Λουτσιάνο, 38’ Λουντ, 87’ Μολίνς)

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-1

(68’ Μπίσεσβαρ, 85’ Κουλούρης-16’ Γέντρισεκ)

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή