“Ναι” από ΑΕΚ στη χρήση βίντεο από τα αποδυτήρια και στην κλήση Κομίνη

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του υπομνήματος που κατέθεσε στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη, δηλώνει θετική στη χρήση του οπτικοακουστικού υλικού από τις κάμερες της Τούμπας, που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και στην κλήση του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Κομίνη.

Η “Ενωση”, στις 50 σελίδες του υπομνήματος καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του “δικεφάλου του Βορρά”, απαντώντας βάσει του εν λόγω βίντεο, ενώ τονίζει ότι επιθυμεί την κατάθεση του Κομίνη, ώστε να διευκρινιστεί ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε στα αποδυτήρια διατάσσοντας την επανέναρξη του.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι στη διάρκεια της διαδικασίας και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό έγιναν δεκτά όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, χωρίς η ΑΕΚ να έχει το παραμικρό πρόβλημα και πως δεν νιώθει την ανάγκη να κρύψει τίποτα.

Όσον αφορά την αιτία διακοπής του ντέρμπι, οι “κιτρινόμαυροι” ξεκαθαρίζουν πως αυτή ήταν “η είσοδος Σαββίδη με όπλο και συνοδεία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή, μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς Μίχελ, και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ”.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής αγώνα αυτό το γεγονός, που εξελίχθηκε σε ζωντανή μετάδοση μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών, όταν εξαιτίας αυτού διακόπηκε ολόκληρο το πρωτάθλημα με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία το αναφέρει ως λόγο σε απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

Επιπλέον, αναφέρει ότι η ανωτέρω ενέργεια του ομογενούς επιχειρηματία και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, αποτέλεσε και λόγο διαγραφής του συλλόγου από την ECA και καταδικάστηκε απερίφραστα εντός της χώρας από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές UEFA-FIFA, ενώ σε επίσημο έγγραφο της FIFA αποτελεί τον βασικό κίνδυνο απειλής με GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, επικαλείται νομολογία σε παρόμοια περίπτωση ακόμα και από το CAS.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή