«Να δείξουμε ποιοι είμαστε και να αλλάξει ο κόσμος την εικόνα του για εμάς»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αφουγκράζεται την ανησυχία του κόσμου του ΠΑΟΚ για τις μέτριες εμφανίσεις μέχρι στιγμής και τόνισε πως η ρεβάνς της Πέμπτης με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο Δικέφαλος να αλλάξει την γνώμη του κόσμου για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε κακή απόδοση στο Κίεβο και αυτό είναι ξεκάθαρο. Νομίζω ότι όποιος προπονητής και αν ήταν το ίδιο θα έλεγε. Ειχαμε μια εβδομάδα για να δουλέψουμε και σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι. Το πόσο καλύτεροι θα το δείτε αύριο. Σε ότι αφορά το σύστημα, με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε αυτό το σύστημα (4-3-3) είναι καλύτερο αφού ταιριάζει αυτή τη στιγμή περισσότερο στους παίκτες μου».

-Με την εικόνα του πρώτου αγώνα, πού ρίξατε περισσότερο βάρος στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας;

«Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε 200% πιο ενεργητικοί στην απόδοση μας. Δουλέψαμε κάποιες λεπτομέρειες και πιστεύω ότι αυτές θα μας βοηθήσουν να δείξουμε διαφορά στην απόδοση μας».

– Αφουγκράζεστε μια ανησυχία στον κόσμο από τις εμφανίσεις και πιστεύετε ότι με μια καλή εμφάνιση θα διώξετε τα σύννεφα πάνω από την Τούμπα;
«Είναι σημαντικό ο κόσμος να αισθάνεται ασφαλής με εμάς. Το πιο σημαντικό είναι αύριο το γήπεδο να έχει ενέργεια ώστε και οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα. Σίγουρα είναι δική μου ευθύνη να δείξω μια καλή ομάδα σε ένα καλό επίπεδο και σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι πρέπει να έχουμε πολύ ενέργεια και αυτή να περάσει σε όλους στο γήπεδο».

Ο Μάτος είπε ότι δουλεούν καλά οι παίκτες μαζί σας και καταλαβαίνουν εύκολα τη φιλοσοφία σας. Το αντιλαμβάνεστε και εσείς αυτό;
«Πάντα υπάρχουν παίκτες που είναι χαρούμενοι και άλλοι που είναι παραπονούμενοι. Πιστεύω ότι σύντομα και εγώ θα μάθω ακόμη περισσότερο τους παίκτες και αυτοί εμένα. Είμαι χαρούμενος από την επικοινωνία που έχουμε. Συνολικά θεωρώ ότι πάντα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής σε μια ομάδα όταν αλλάζει προπονητής. Στο πρώτο επίσημο ματς η απόδοση μας δεν ήταν καλά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό επίπεδο».

-Σκέφτεστε μια ή περισσότερες αλλαγές στην ενδεκάδα για το δεύτερο επίσημο ματς της χρονιάς;
«Σίγουρα θα κάνω τουλάχιστον μια αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη στο Κίεβο. Από εκεί και πέρα δε θα ήθελα να μιλήσω ανοικτά για την ενδεκάδα, θα τη δείτε αύριο».

-Είναι σημαντική η απώλεια του Λεβέκ και φοβάστε μην τυχόν δεν τον έχετε και σε άλλα ματς;
«Από ότι μου είπε ο γιατρός δεν είναι κάτι το πολύ σοβαρό και με το τέλος της εβδομάδας θα είναι σε φουλ ρυθμούς. Δεν έχουμε τραυματίες παίκτες και αυτό είναι σημαντικό».

-Εχετε άχγος και πίεση και πώς το διαχειρίζεστε;
«Ζω με την πίεση και κανείς δεν μπορεί να μου δώσει περισσότερη πίεση σε μένα. Εχω διαχειριστεί σε πολλά παιχνίδια την πίεση στην καριέρα μου. Αυτό που θέλω είναι οι παίκτες μου να βγάλουν ενέργεια και ανυπομονώ να αλλάξει ο κόσμος την εικόνα για εμάς και να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή