«Να μην τιμωρηθεί ο ΟΣΦΠ, γουστάρουμε να τους κερδίζουμε στο ΣΕΦ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και τέταρτο μέσα στο ΣΕΦ, προχώρησε σε δηλώσεις ζητώντας να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών ο Ολυμπιακός γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «γουστάρουμε να τους κερδίζουμε εδώ μέσα».

Αναλυτικά όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Δείξαμε χαρακτήρα. Δείξαμε ψυχή. Ήρθαμε, έπρεπε να είχαμε κερδίσει και τα προηγούμενα παιχνίδια μέσα στο ΣΕΦ. Σήμερα όμως δεν γινόταν διαφορετικά. Ήμασταν αποφασισμένοι και ήρθαμε και κερδίσαμε. Τώρα όσον αφορά όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου, ελπίζω να μην εφαρμοστεί ο Αθλητικός Νόμος. Ελπίζω να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, γιατί εμείς γουστάρουμε να ερχόμαστε να τους κερδίζουμε εδώ μέσα».

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε και ένα απολαυστικό διάλογο με τον Γιάννη Μπουρούση, αμέσως μετά το τέλος του πέμπτου τελικού. Ο διεθνής σέντερ ρώτησε τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ «τι θα κάνουμε πρόεδρε; Που θα γιορτάσουμε»; Ο Γιαννακόπουλος απάντησε: «Θα τα πούμε στο πούλμαν» και ο Μπουρούσης του είπε: «Όχι, γιατί έλεγαν ότι θα φύγουμε με τον ηλεκτρικό», ενθυμούμενος το σύνθημα που τραγουδούσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή