“Κερδίστε και δώστε χαρά στον κόσμο, είκοσι χρόνια σας κλέβουν τον ιδρώτα”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το 0-0 που είχε πάρει στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να… ντοπάρει τους παίκτες της «Ενωσης» πριν το ματς.

«Σήμερα πρέπει να παίξετε για η φανέλα και το έμβλημα. Το σήμα και η φανέλα πρέπει να γίνουν δεύτερο πετσί σας. Πρέπει να μπείτε πεινασμένοι, μπορείτε να κερδίσετε και να δώστε χαρά στον κόσμο μας. Το οφείλετε και στους εαυτούς σας γιατί είκοσι χρόνια σας κλέβουν τον ιδρώτα», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Δεν έγινε και τίποτα, πήγαμε από τους 8 στους 4, δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, παίξαμε καλή μπάλα, προκριθήκαμε νικώντας έναν μεγάλο αντίπαλο. Έχει και συνέχεια όμως, θα δούμε τι θα γίνει. Το πιο σωστό πάντως είναι να παίρνετε συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, να σταματήσει το αίσχος με τους παράγοντες που μιλάνε μετά. Να πάτε εκεί που πρέπει για δηλώσεις».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή