Νικολαΐδης: “Δεν πρέπει να ακούμε τον Θεοδωρίδη να μιλάει για τη διαιτησία” (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Για τις δηλώσεις του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, μετά το ματς με τη Λαμία τοποθετήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας ότι όποιος θέλει να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ασχολείται με αυτές.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής του Open σημείωσε ότι σύμφωνα με όσα έχει δει δεν θεωρεί ότι η διαιτησία κυνηγάει τους “ερυθρόλευκους”.

«Για να φτιάξει το ποδόσφαιρο καταρχήν, δεν πρέπει να ακούμε τον Σάββα Θεοδωρίδη να μιλάει για τη διαιτησία, γιατί παραπλανεί τον κόσμο. Σήμερα ένα πέναλτι δεν πήρε ο Ολυμπιακός, ένα δεν πήρε η Λαμία. Την Πέμπτη είπε ότι ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει πέναλτι δύο χρόνια τώρα, πήγα το ‘ψαξα, πέρυσι ήταν πρώτος στα πέναλτι ο Ολυμπιακός. Για να φτιάξουνε πρέπει να γίνουμε και λίγο ψύχραιμοι νομίζω. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, όλοι το λέμε αυτό. Η διαιτησία δεν βλέπω εγώ να τον κυνηγάει, άμα βάζει και γκολ θα είχε άλλους 5,6,7 βαθμούς, αυτό είναι το θέμα», ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Με αφορμή αυτό το θέμα, ο Τάσος Κάκος που βρίσκεται στην εκπομπή για την ανάλυση των φάσεων σε θέματα διαιτησίας μίλησε για το θέμα που προέκυψε με την επιστολή των Πειραιωτών στις FIFA και UEFA αναφορικά με την παρουσία του στην εκπομπή, επισημαίνοντας ότι δεν βρίσκεται στους πίνακες παρατηρητών, καθώς είχε ενημερώσει σχετικά την ΚΕΔ, με τον τελευταίο ορισμό του να είναι περίπου έναν μήνα πριν την έναρξη της εκπομπής.

“Οτι κάνω το κάνω φανερά. Στο φως. Είχα ενημερώσει την επιτροπή πριν αποφασίσω να συμμετέχω στην εκπομπή. Δεν είμαι πλέον στους πίνακες. Είχα ενημερώσει και δεν ορίστηκα από τις 30/10, ενώ η εκπομπή ξεκίνησε στις 25/11. Σχεδόν ένα μήνα μετά. Ακολούθησε τη διαδικασία που έπρεπε να κάνω. Θα πρέπει να ανακοινώνω και τι γίνεται ακριβώς;”, απάντησε ο Τάσος Κάκος σε σχετική ερώτηση του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή