ΝΠΣ Βόλος: “Η ομάδα δημιουργήθηκε για να παραμείνει στον Βόλο και την SL1”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως η ομάδα θα συνεχίσει να έχει έδρα την πόλη του Βόλου, ανεξαρτήτως αν ευοδωθούν ή όχι οι συζητήσεις με τον όμιλο των επιχειρηματιών που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της σκόπιμης παρερμηνείας της ανακοίνωσης μας, το βράδυ της Κυριακής, για την έναρξη συζητήσεων με όμιλο επιχειρηματιών για την ενδεχόμενη πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, που από συγκεκριμένους κύκλους και για πολύ γνωστούς λόγους, επιχειρήθηκε διευκρινίζουμε τα εξής:

Οι μέτοχοι, οι φίλοι και ευρύτερα όλοι οι φίλαθλοι που πίστεψαν και στήριξαν αυτό το άκρως επιτυχημένο εγχείρημά μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν ακούγοντας τα όσα παραπλανητικά και ψευδή διαδίδονται. Τρέφουμε το μεγαλύτερο σεβασμό προς αυτούς και δεν θα τους προδώσουμε.

Η ομάδα του Βόλου θα συνεχίσει να έχει έδρα τον Βόλο, ανεξαρτήτως αν ευοδωθούν ή όχι οι συζητήσεις με τον όμιλο των επιχειρηματιών. Η ομάδα δημιουργήθηκε για να παραμείνει στον Βόλο και την Super League και έτσι θα συνεχίσουμε.

Η προσπάθειά μας που από το σύνολο του κόσμου του ποδοσφαίρου κρίνεται άκρως επιτυχημένη και εντυπωσιακή, με μια πορεία που άλλοι ούτε στα πιο “τρελά” τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν, δεν μπορεί να ανακοπεί με τέτοιες μεθοδεύσεις. Ξεκινήσαμε από το “πουθενά” και δημιουργήσαμε μια ομάδα που αξιοπρεπέστατα φιγουράρει στα σαλόνια της Super League, έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της και διεκδικώντας ακόμα και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ετσι, λοιπόν, οι κάθε λογής Τζίληδες και Πίδηδες, και το παρεάκι τους, που έσπευσαν να πανηγυρίσουν το βράδυ της Κυριακής, ας ασχοληθούν με το γνωστό σε αυτούς “λίγα για πολλά” και ας αφήσουν το σοβαρό ποδόσφαιρο σε άλλους. Αυτοί είναι, αυτό τους αξίζει…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή