Ντου χούλιγκαν στο Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League και διακοπή (videο)!

Print Friendly, PDF & Email

Ενα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League. Στο 82ο λεπτό με το σκορ στο 0-4 υπέρ των Βαυαρών μερίδα 20-30 χούλιγκαν εισέβαλλαν στο γήπεδο με καδρόνια, κράνη, full face και επιχείρησαν μέσα από τον αγωνιστικό χώρο να επιτεθούν στους φίλους της Μπάγερν που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από την κεντρική εξέδρα του προπονητικού κέντρου.

Από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει τουλάχιστον δύο φίλοι της Μπάγερν απαθανατίστηκαν με ματωμένο το κεφάλι τους από την επίθεση που δέχθηκαν. Μάλιστα όπως φαίνεται από τη μετάδοση του συνδρομητικού υπήρξε και ρίψη φωτοβολίδας την ώρα που οι δράστες εφορμούσαν προς τους Γερμανούς φιλάθλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι χούλιγκαν, ορισμένοι εκ των οποίων φορούσαν “ερυθρόλευκα” full faces, εισήλθαν στο προπονητικό κέντρο απ’ έξω, δεν παρακολουθούσαν δηλαδή τον αγώνα. Συνολικά οι τραυματίες φίλοι της Μπάγερν είναι τέσσερις.

Σοκαρισμένοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν τον σταυρό τους με αυτά που έβλεπαν, ενώ έντρομοι αυτοί της Μπάγερν πήγαν στο διπλανό γήπεδο. Μάλιστα ορισμένοι παίκτες των “ερυθρόλευκων” έσπευσαν μετά την αποχώρηση των δραστών προς το μέρος που ήταν οι φίλοι της Μπάγερν και τους ζήτησαν συγγνώμη για ό,τι συνέβη.

Ο διαιτητής όπως ήταν φυσικό διέκοψε την αναμέτρηση. Ο τεχνικός της Μπάγερν, Ντεμικέλις φώναζε “πού είναι η αστυνομία”, ενώ μέλη της αποστολής των Βαυαρών κατήγγειλαν πως τους έκλεψαν μπάλες και άλλα αντικείμενα αθλητικού εξοπλισμού από τον πάγκο.

Στο προπονητικό κέντρο “παρών” ήταν και ο τεχνικός της Εθνικής μας, Τζον Φαν’τ Σχιπ βλέποντας τον αγώνα μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Πλέον ο λόγος περνάει στην UEFA με τον Ολυμπιακό να είναι αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία.

Το παιχνίδι πάντως παρότι διεκόπη για περίπου μισή ώρα επανάρχισε και ολοκληρώθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων απλά να αλλάζουν πάσες στα τελευταία διαδικαστικά λεπτά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή