«Ντου» της Αστυνομίας στο «αθλητικό κέντρο» της ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Εφοδος της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (16/06) στο «αθλητικό κέντρο» της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Είχε προηγηθεί καταγγελία του δημοτικού συμβούλου του δήμου Καρδίτσας και πρώην παρατηρητή Super League, Ηλία Χατζή, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι στην έκταση που έχει παραχωρηθεί από τον δήμο στην τοπική Ενωση γίνονται έργα χωρίς να υπάρχει οικοδομική άδεια.

Οταν η Αστυνομία πληροφορήθηκε ότι στον χώρο βρίσκονταν δύο άτομα, τα οποία έβαζαν δίχτυα στα τέρματα που είχαν τοποθετηθεί πριν λίγες ημέρες (βλ. φωτογραφία), έστειλαν αστυνομικούς για να διαπιστωθεί αν γίνονται εργασίες που απαιτούν σχετική άδεια.

Τα πρόσωπα που ήταν στο χώρο ο οποίος έχει παραχωρηθεί για την κατασκευή “αθλητικού κέντρου” φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι δεν έκαναν οικοδομικές εργασίες και ότι υπάρχει οικοδομική άδεια.

Η Αστυνομία επιφυλάχθηκε προκειμένου να διερευνήσει το ζήτημα.

Το «αθλητικό κέντρο» της ΕΠΣ Καρδίτσας απασχολεί τον δήμο, αφού η έκταση παραχωρήθηκε απ’ αυτόν στην Ένωση το 2003 και 14 χρόνια μετά τα έργα που προβλέπονταν να γίνουν δεν έχουν πραγματοποιηθεί, όπως συνομολογούν τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΕΠΣ Καρδίτσας.

Μάλιστα, η ΕΠΟ με έγγραφο που έστειλε στον δήμο, έπειτα από ερώτημα του δημάρχου, σημειώνει ότι το έργο παραδόθηκε ως ολοκληρωμένο το 2014 και η ίδια δεν έχει πλέον κανένα σχεδιασμό και καμία πρόβλεψη που αφορά το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο.

Επειδή το θέμα έχει αναδειχθεί και από αρκετά ΜΜΕ της Καρδίτσας και υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδεχόμενο ενδιαφέρον της τοπικής Αναγέννησης Καρδίτσας, για τον συγκεκριμένο χώρο που παραμένει ανεκμετάλλευτος, τις τελευταίες μέρες -ως εκ θαύματος-άρχισαν να γίνονται κάποιες εργασίες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι για το θέμα του “αθλητικού κέντρου” της ΕΠΣ Καρδίτσας διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή