Ξέσπασε ο Γιώργος Δώνης: «Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε, αλλά έλεος…» (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Με τον διαιτητή Φωτιάδη τα έβαλε ο Γιώργος Δώνης στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Συγκεκριμένα ο Γαρουφαλιάς μάρκαρε από πίσω στον χώρο του κέντρου, τον Κώστα Αποστολή, ο οποίος έπεσε κάτω. Ο Φωτιάδης (EΠΣ Πέλλας), θεώρησε πως δεν υπήρχε παράβαση φάουλ και έδειξε παίζεται. Αυτή η απόφαση εκνεύρισε τον τεχνικού Γιώργο Δώνη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε. Μάλιστα η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε το σχόλιο του τεχνικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά «δεν μιλάμε, δεν μιλάμε, έλεος δηλαδή…».

Αμεσα ο τέταρτος διαιτητής Παπαδόπουλος (EΠΣ Μακεδονίας) έσπευσε προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού για να επαναφέρει εντός ορίων τον Γιώργο Δώνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός εν αντιθέσει με άλλες ομάδες φέτος, έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους για τη διαιτησία αποφεύγοντας τις ανακοινώσεις και τις επίσημες διαμαρτυρίες εναντίον της, παρότι υπήρχαν ματς που οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν αισθανθεί αδικημένοι. Ισως λοιπόν για αυτό και ο Γιώργος Δώνης διαμαρτυρήθηκε με αυτόν τον τρόπο προς τον Φωτιάδη λέγοντας «δεν μιλάμε».

Πάντως οι «πράσινοι» έχουν απευθυνθεί στους αρμόδιους με τον Νίκο Νταμπίζα να πηγαίνει αυτοπροσώπως στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του μέσα στον Φεβρουάριο.


Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Δώνης ρωτήθηκε για τις διαμαρτυρίες προς στον διαιτητή, τονίζοντας
: «Δεν διαμαρτύρομαι γενικά για την διαιτησία. Διαμαρτύρομαι γιατί υπάρχουν φάσεις που είναι απλές και εύκολες και δεν γίνεται να γίνονται λάθη. Όταν κάποιες τέτοιες φάσεις γίνονται μπροστά σου είναι λογικό να θυμώνεις».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή