Αρχική Διαιτησία Ξέσπασμα από Τζουανόπουλο και Καμζόλα κατά του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας

Ξέσπασμα από Τζουανόπουλο και Καμζόλα κατά του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας

Με μια αιχμηρή επιστολή που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαΐας Αλέξης Καμζόλας και Γαβριήλ Τζουανόπουλος στρέφουν τα βέλη τους απέναντι στο Σύνδεσμο, ο οποίος κατά τη γνώμη τους αντιμετώπισε παθητικά την απουσία Πατρινού διαιτητή από τους πίνακες της Super League.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Αγαπητοί συνάδελφοι Διαιτητές

Ο Σύνδεσμος μας δέχθηκε ένα ισχυρό και ανεπανάληπτο πλήγμα με τις αξιολογήσεις και την καρατόμηση των 13 συναδέλφων μας. Σαν μέλος του ΔΣ αλλά και όλοι μας περιμέναμε μια αντίδραση, μια ανακοίνωση, ένα δυναμικό σχόλιο.

Αντ’ αυτού διαβάσαμε μια πρόταση δύο γραμμών που λέει ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. Έγινε έκτακτο ΔΣ για να πούμε στα παιδιά ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. Αυτή είναι η αντίδραση που έκρινε το προεδρείο μας με τους 5 παρόντες. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. Και ρωτώ κύριοι ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; Δεν υποσχεθηκατε πρόσφατα ότι θα είστε δίπλα στους Διαιτητές μας;;; Τι κρύβεται πίσω από την ανυπαρξία σας;; Γιατί τέτοιος φόβος; Η ίδια η ένωσή μας που είναι στο πλευρό μας έμπρακτα έβγαλε ανακοίνωση εναντίον της ΕΠΟ. Ο 3ος Σύνδεσμος της Ελλάδας απλά δεν ασχολείται. Κάνα facebook, καμία φωτογραφία….

Ανεβάσαμε και κανονισμούς για τις εξετάσεις…. 5 άξιοι Διαιτητές μας έμειναν ας τους τα δίναμε σε μια φωτοτυπία να διαβάσουν. Αν δεν σπάσεις αβγά ομελέτα δεν φτιάχνεις. Μέσα σε 3 ώρες από το στεγνό καθάρισμα υπήρχαν αντιδράσεις από όλο το ποδόσφαιρο της ΑΧΑΙΑΣ. Οι συνάδελφοι μας Ανδριόπουλος Τάκης και Αποστολόπουλος Άγγελος παραιτήθηκαν από θέσεις με αξιώματα, με ευθύνες, με αρμοδιότητες και η πλειοψηφία του ΔΣ του 3ου Συνδέσμου της Ελλάδας αποφάσισε ότι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. Μάλλον τα παρατηρηλίκια είναι πολλά. Ίσως αν ήμουν στη θέση σας ( των 3 όχι των 5) να έκανα το ίδιο αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Αν δεν σπάσετε κύριοι αβγά ομελέτα δεν γίνεται.

Σαν Σύνδεσμος δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα και ΚΑΜΙΑ εξουσία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και όμως για τους δικούς σας λόγους που όλοι ξέρουμε αλλά και θα μας πείτε από κοντά, η πλειοψηφία του έκτακτου ΔΣ μας ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. Κύριοι, πλειοψηφία του ΔΣ σας καταλαβαίνουμε εν μέρει πλην όμως να σας θυμίσουμε τα δικά σας λόγια, λόγια 40 ημερών θα είμαστε δίπλα στους Αχαιούς Διαιτητές….

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. Σηκώστε κεφάλι εάν μπορείτε παλέψτε για τους Αχαιούς Διαιτητές που εκπροσωπείται όπως ΕΣΕΙΣ υποσχεθήκατε, αν πάλι λόγω της ιδιότητας σας δεν μπορείτε αφήστε να παλέψουμε εμείς, μείνετε στο facebook και στις φωτογραφίες. Υ.Γ οι καρέκλες του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ…… Δεν θα τις πάρετε σπίτι.

ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΖΟΥΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΜΖΟΛΑΣ

Μέλη του ΔΣ

Πηγή: gnomi.gr

Exit mobile version