Ξέσπασμα Γιαρένη κατά Σκουτέρη μετά την απόρριψη της έφεσης

Print Friendly, PDF & Email

“Ένας πειθαρχικά διωκόμενος δικαστής, που έχει προσφάτως προκαλέσει την κοινή γνώμη και το περί δικαίου αίσθημα, αποφάσισε ΕΞΙ μήνες (!!!) μετά την εκδίκαση της έφεσής μου, να με θυσιάσει σήμερα ως Ιφιγένεια στην προσπάθειά του να εξιλεωθεί…
Ευτυχώς, υπάρχει και τρίτος βαθμός, το Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου εκεί δικάζουν Αεροπαγίτες.”

Με αυτή τη δήλωση σχολίασε ο  «εν αργία» πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης, την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία προσέφυγε κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ομοσπονδίας.

Η έφεση Γιαρένη απορρίφθηκε και παρέμεινε η ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, για χρονικό διάστημα δύο ετών.

Ο λόγος της ποινής στον Γιαρένη, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, είναι ότι καταχρώμενος τη θέση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ είτε αφαιρούσε, είτε αντικαθιστούσε παρατηρητές διαιτησίας που είχαν οριστεί σε αγώνες από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης.

Την καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας έκαναν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Παπαμακάριος, και ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, Αρ. Σπανέας.

Ο Γιαρένης θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κατά τη συνεδρίασή της στις 22/02/2018 η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Απέρριψε ως απαράδεκτη τη συζήτηση της έφεσης της από 5-10-2017 έφεση των Γεωργίου Παπαμακάριου και Αριστείδη Σπανέα κατά της από 2-10-2017 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και του Δημητρίου Γιαρένη.
Απέρριψε την από 3-10-2017 έφεση του Δημητρίου Γιαρένη του Κυριάκου κατά της υπ’ αριθμ.15/2017 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή