Ξέσπασμα Σαββίδη: «Τελευταία μου δήλωση για φέτος, δεν θα μιλήσω άλλο»

Print Friendly, PDF & Email

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο instagram αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του Αρη μετά την ενέργειά του να τραγουδήσει συνθήματα του ΠΑΟΚ έξω από το «Κλ. Βικελίδης».

Είπε πως δεν θα κάνει άλλη ανάρτηση φέτος, αναφέρθηκε στη βοήθεια της οικογένειάς του στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Άρη, Κυζερίδη, στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, στον Ραζβάν Λουτσέσκου και το μετρό της Θεσσαλονίκης…

Αναλυτικά η ανάρτηση του :

«Καλό απόγευμα αγαπημένοι φίλοι! Σε σχέση με το περιστατικό που δημιουργήθηκε με την ομάδα μας και την οικογένειά μου, θέλω να σας πω πως αυτή θα είναι η τελευταία μου δήλωση για φέτος. Δεν θα μιλήσω άλλο, παρά θα ακούω και θα βγάζω συμπεράσματα (φυσικά, τα έχω ήδη βγάλει εδώ και καιρό).

Καταλαβαίνω πως αυτό θα ενοχλήσει τα ελληνικά κανάλια (όλοι ξέρετε σε ποια κανάλια αναφέρομαι) και σας ζητάω να με συγχωρήσετε για αυτό, αφού δεν θα έχετε τίποτα να επινοήσετε για εμένα και την οικογένειά μου και πιθανότατα τα νούμερά σας θα πέσουν.

Θέλω να σας υπενθυμίσω πως δεν αναφέρατε τίποτα για τη βοήθεια που προσέφερε η οικογένειά μου στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αλλά γράψατε για το ότι οδηγούσα γύρω από το γήπεδο του Άρη στις πέντε τα ξημερώματα, όταν δεν υπήρχε κανείς τριγύρω και το αποκαλέσατε «πρόκληση». Ήταν ενδιαφέρον για όλους! Θέλω να τονίσω πως δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν στις 5 το πρωί και πως αν ήθελα να προκαλέσω κάποιον, θα ήξερα πώς να το κάνω.

Από τη στιγμή που ο πρόεδρός μας σταμάτησε να σχολιάζει οτιδήποτε, ασχοληθήκατε με εμένα και αρχίσατε να πιάνεστε από κάθε μου λέξη. Το λάθος μου είναι ότι είμαι πολύ ανοιχτός και ευθύς και για αυτό το λόγο δεν έχω τίποτα να προσέξω».

Για τη μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντουρί, την οποία σύμφωνα με την άποψη του Γιώργου Σαββίδη αρκετοί χλεύασαν έγραψε : «είμαι περίεργος να δω την αντίδρασή σας όταν αύριο στις 19:00 φτάσει στη Θεσσαλονίκη».

Για τις προσπάθειες που κάνει ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί: «γνωρίζουμε σαφώς ποιοι είναι οι στόχοι μας, γνωρίζουμε πώς να τους αποκτήσουμε. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι πρόθυμοι να έρθουν να αγωνιστούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα»

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την στήριξη του κόσμο: «Θέλω να υποστηρίξουμε όλοι την ομάδα, τους παίκτες, το νέο προπονητή που έχει το χαρακτήρα και τη δύναμη να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία. Χωρίς εσάς, δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους, θέλω να είσαστε κοντά μας».

Για τις καταγγελίες του επίσημου Άρη: «για όσους πάνε στην αστυνομία, νομίζω ότι είναι καλύτερα να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να προσπαθήσουν να επιστρέψει το ιστορικό σωματείο τους στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά».

Για το μετρό: «Για 20 χρόνια, το μετρό στη Θεσσαλονίκη χτίζεται και δεν έχει ολοκληρωθεί. Ποιος φταίει; Ο Σαββίδης…».

Σε μια ερώτηση φίλου του ΠΑΟΚ για ποιον λόγο έφυγε ο Ίβιτς και πως θα έπρεπε να μείνει ένα χρόνο για να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, ο Γιώργος Σαββίδης απέφυγε να απαντήσει και είπε «ο Λουτσέσκου θα μας το φέρει. Είναι ένας έμπειρος προπονητής…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή