Ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ο Παναγιώτης Διακοφώτης

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Π. Διακοφώτης με τον Γ. Καραγκούνη
Print Friendly, PDF & Email

O Παναγιώτης Διακοφώτης και η παράταξή του θα διεκδικήσουν ξανά την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ) στις επόμενες εκλογές!

Το παραπάνω αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας σε αθλητική εκπομπή του ραδιοφωνικού SKY 100.8 με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του Τάσου Ψυλλάκη.

Ο κ. Διακοφώτης επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «θα είμαι πάντα κοντά στα σωματεία μας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να βοηθήσουμε όλα τα σωματεία της περιοχής μας. Οι καιροί δεν είναι εύκολοι, είναι πολύ δύσκολοι αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε. Βεβαίως και θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές».

Σε ερώτηση αν αυτό υπάρχει περίπτωση να διαφοροποιηθεί το καλοκαίρι ανάλογα με τις εξελίξεις στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, απάντησε ω εξής:

«Όχι, αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει όποιες και αν είναι οι εξελίξεις στην ΕΠΟ» και πρόσθεσε πως «σχετικά με την Ομοσπονδία είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε καθώς είμαστε στην Ελλάδα και οι συσχετισμοί αλλάζουν πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Θα περιμένω και εγώ να δω ποιες θα είναι οι εξελίξεις και θα πράξω ανάλογα σε σχέση με την Ομοσπονδία!».

Σχετικά με τον Τάσο Ψυλλάκη και σε συνέχεια της επιστολής – απάντησης της ΕΠΣΔ, επανάλαβε πως «δεν πρέπει να θριαμβολογούν. Δεν πρόκειται για κάποια δικαίωση. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο για καθαρά τυπικούς λόγους και επειδή έπρεπε η μήνυση να γίνει στα φυσικά πρόσωπα. Είναι κάτι που θα γίνει τώρα, οπότε ας μην πανηγυρίζουν!».

Μιλώντας για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο γενικότερα το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ είπε πως «δεν μπορεί από μόνη της η ΕΠΣΔ να κάνει πολλά πράγματα αν δεν καταλάβουν και οι ίδιοι οι παράγοντες ότι για να βοηθήσουν στην πρόοδο του αθλήματος θα πρέπει να εμπιστευτούν περισσότερο τους νεαρούς παίκτες. Το μοντέλο που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει καταφέρει να μειώσει αισθητά τα χρέη του και σύντομα να τα μηδενίσει μάλιστα, πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τις ομάδες όλων των κατηγοριών από τα επαγγελματικά έως και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα».

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή