Ξύλο και ρεσιτάλ γραφικότητας στο ΔΣ της Super League για την αναδιάρθρωση!

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερο ΔΣ της Super League
Print Friendly, PDF & Email

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στο ΔΣ της Super League, που έγινε ενώ το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με συμφωνία για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων επτά ΠΑΕ από την ΕΡΤ και απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υπέρ της αποφάσεως της ΕΠΟ για υποβιβασμό τριών ομάδων, την άνοδο του πρωταθλητή της Football League και μπαράζ μεταξύ του 13ου με τον δεύτερο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, κάποιοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, ζητώντας να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση και το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει με 16 ομάδες!

Το θέμα να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση μπήκε από τον Λεβαδειακό που ζήτησε να πέσουν δύο ομάδες και να ανέβουν δύο. Δηλαδή με το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει με 16. Υπερ της πρότασης φέρονται να τάχθηκαν Λαμία και Απόλλων που έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, φέρεται να ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος φέρεται να απάντησε ότι αν δεν γίνει η αναδιάρθρωση δεν θα ισχύει η συμφωνία των επτά ΠΑΕ με την ΕΡΤ.

Η απάντηση του Βασιλειάδη στον Σπανό έγινε αντιληπτή από τον Κολοκυθά που την μετέφερε στον Κούγια, ο οποίος ζήτησε από τον Σπανό να την γνωστοποιήσει στο σώμα.

Αυτό όξυνε τα πνεύματα με τον κ. Σπανό να έχει έντονη λογομαχία με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Κώστα Κολοκυθά, η οποία φέρεται να κατέληξε σε βιαιπραγία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή