Ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων της ΕΡΤ- Η τοποθέτηση του καναλιού

Print Friendly, PDF & Email

Απίστευτο σκηνικό νωρίτερα σήμερα στη δημόσια τηλεόραση, με τους Άλκη Πασαλίδη και Νίκο Γιαννόπουλο να έρχονται στα χέρια! «Δε θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές», το μήνυμα της ΕΡΤ.

Κανείς δεν περίμενε το απόγευμα της Τετάρτης το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής να μετατραπεί σε… ρινγκ.

Ο καβγάς που έλαβε χώρα στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ όπως φαίνεται θα λήξει στα δικαστήρια καθώς οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη μεταφερθεί με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να υποβληθούν μηνύσεις.

Όλα ξεκίνησαν από συνηθισμένα, στο αθλητικό κομμάτι, πειράγματα μεταξύ του Άλκη Πασαλίδη και του Νίκου Γιαννόπουλου, η κατάσταση όμως δεν άργησε να ξεφύγει.

Ένας εκ των δύο κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον άλλο, καταλήγοντας να του ρίχνει μπουνιές, με τις βωμολοχίες να μην έχουν τέλος.

Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ εκτός από περιπολικό έφτασε και ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες στον χτυπημένο δημοσιογράφο αλλά και τη μεταφορά του στον ιατροδικαστή, προκειμένου να υποβληθεί μήνυση στον συνάδελφό του.

Επί του θέματος πήρε θέση και η διοίκηση του σταθμού, λέγοντας:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

ΠΗΓΗ: sdna

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή