“Οδηγούν στο θάνατο τον ερασιτέχνη παράγοντα και 100άδες ποδοσφαιριστών”

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την αναπάντητη από την ΠΔΕ/ΕΠΟ πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου περί διακανονισμού των οφειλών των ερασιτεχνικών σωματείων, η ΕΠΣΗ εξέδωσε σκλήρη ανακόινωση κατά της ΕΠΟ στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

Τους τελευταίους μήνες το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει μάρτυρας μιας φαρσοκωμωδίας που παίζεται στην ΕΠΟ με πρωταγωνιστές τους διορισμένους της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Τα παρακάτω πρόσωπα (σ.σ. μέλη ΠΔΕ/ΕΠΟ), φερόμενα και ως εξομαλυντές και του οποίους ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής με σε συνεργασία με τον επιτετραμμένο της FIFA Κύπριο Πρόεδρο κ. Κουτσοκούμνη και την στήριξη μεγάλων ΠΑΕ “φύτεψαν” για να εξομαλύνουν ταχα το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Αυτοί λοιπόν είναι που οδηγούν στο θάνατο τον ερασιτέχνη παράγοντα και εκατονταδες ερασιτεχνων ποδοσφαιριστων και διαλύουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, με την συνεχιζομενη άρνησή τους να γίνει ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ των χρεών προς την Ομοσπονδία.

Οι ακριβοπληρωμένοι κύριοι της ΕΠΟ κρατούν σε ομηρία εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, χωρίς να τους ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο..
Εμεις οι παραγοντες τι κανουμε?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή