Οικογένεια νοίκιασε σπίτι μέσω AirBnb αλλά τους περίμενε μια έκπληξη

Print Friendly, PDF & Email

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε μία οικογένεια από τη Δανία όταν έφτασαν στο διαμερίσμα που είχαν νοικιάσει μέσω AirBnb για ένα σαββατοκύριακο στη Γερμανία.

Ο λόγος ήταν ότι το διαμέρισμα στην ουσία ήταν… οίκος ανοχής.

Η 25χρονη Anna Vigso είχε σχεδιάσει μαζί με τα αδέλφια της ένα ταξίδι στο Αμβούργο προκειμένου να γιορτάσουν εκεί τα 50ά γενέθλια της μητέρας τους.

Όπως κατήγγειλε σε δανέζικη ιστοσελίδα, όταν έφτασαν στη διεύθυνση που είχαν λάβει εμφανίστηκε μια ιερόδουλη η οποία τους οδήγησε σε ένα δωμάτιο γεμάτο μαστίγια και ταινίες πορνό.

«Όταν κατεβήκαμε από το ταξί μας υποδέχθηκε μια ιερόδουλη η οποία όλο χαρά μας είπε “θα μείνετε εδώ; Τι ωραία!” και μας υπέδειξε πού θα έπρεπε να πάμε» είπε η 25χρονη κοπέλα. Σε όλο το σπίτι υπήρχαν αφίσες με γυμνές γυναίκες στους τοίχους, υπήρχαν παντού καθρέφτες και δωμάτια VIP.

Σαν να μην έφτανε αυτό συμβούλεψαν τα μέλη της οικογένειας να είναι προσεκτικά όταν κατεβαίνουν τις σκάλες λόγω των γυναικών που εργάζονταν στον οίκο ανοχής.

Σύμφωνα με την ίδια πουθενά στην ανάρτηση στην πλατφόρμα της AirBnb δεν υπήρχαν στοιχεία που να δείχνουν ότι το διαμέρισμα ήταν πάνω από οίκο ανοχής, όπως γράφουν ξένα δημοσιεύματα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή