Οικονομική στήριξη σε εργαζομένους της ΠΑΕ από Σαραβάκο και Ουζουνίδη!

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, και ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος, έδωσαν από 250 ευρώ σε εργαζόμενους και μέλη των προπονητικών τιμ της Ακαδημίας στο Κορωπί!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ: «Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας οι δύο «κεφαλές» του ποδοσφαιρικού τμήματος, έδωσαν από 250 ευρώ προς όλους όσοι εργάζονται δίπλα στην πρώτη ομάδα και φροντίζουν -παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν- να είναι εκεί, απόλυτοι επαγγελματίες στη δουλειά τους, για να μην λείπει τίποτα απ’ την καθημερινότητα των προπονήσεων και των αγώνων.

Στους μάγειρες, στον οδηγό, στους φροντιστές, στους φυσικοθεραπευτές, σ’ όλο το staff της ανδρικής ομάδας, ως ένα μικρό «ευχαριστώ» απ’ τους Ουζουνίδη-Σαραβάκο, για όσα προσφέρουν οι παραπάνω στο ποδοσφαιρικό τμήμα παρά τις αντιξοότητες.

Ολο αυτό ασφαλώς δεν το έκαναν για να «διαφημιστεί» και ούτε είναι άνθρωποι που επιδιώκουν τη «λεζάντα». Ηταν μία κίνηση συσπείρωσης, ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους εργαζόμενους του «Γ. Καλαφάτης», οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της υπόλοιπης ομάδας, μολονότι βρίσκονται μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή