Αρχική Super League 1 Οιωνός τίτλου για τον ΠΑΟΚ, 7/7 με διπλό (2-1) μέσα στο «Κλεάνθης...

Οιωνός τίτλου για τον ΠΑΟΚ, 7/7 με διπλό (2-1) μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Αρης, αν και σκόραρε πρώτος στο 2′ με τον Γκαρσία, ηττήθηκε 1-2 από τον ΠΑΟΚ, που είχε πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, που ανέτρεψε την κατάσταση με δύο γκολ. Αρχικά στο 36′ με πέναλτι και για δεύτερη φορά στο 84′ με προβολή. Ο Αρης έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί αυτός με 2-1 στο 65′, όταν ο Γιουνές εκτέλεσε πέναλτι που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Ο ΠΑΟΚ με αυτό το τρίποντο πανηγύρισε την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και έχει το απόλυτο, ωστόσο λόγω του -2 από την περσινή σεζόν φιγουράρει στην κορυφή με 19 βαθμούς και όχι με 21.

Ο Ιταλός διαιτητής Ντοβέρι, υπέδειξε δύο πέναλτι και έδειξε συνολικά εννιά κίτρινες κάρτες, τρεις για παίκτες του Αρη και έξι για παίκτες του ΠΑΟΚ.ναμέτρηση.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ντόβερι (Ιταλία)
Κίτρινες: Βαλεριάνος, Μπάσα, Σιώπης – Πρίγιοβιτς, Κάνιας, Ουάρντα, Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Μπάσα (54′ Ματίγια), Μαβράι, Βέλεθ (24′ Σόουζα), Ντιγκινί, Βαλεριάνος, Γκάμα, Σιωπης, Γκαρσία, Γιουνές (71′ Ναζλίδης).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (46′ Ουάρντα), Πέλκας (62′ Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς (85′ Καρέλης).

Exit mobile version