Οι άνδρες που πληρώνουν για να μάθουν… την τέχνη του φλερτ

Print Friendly, PDF & Email

Η Κίνα είναι η πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη με τους άνδρες να ξεπερνούν κατά πολλά εκατομμύρια τις γυναίκες. Το 2016, για παράδειγμα, υπήρχαν 33,6 εκατομμύρια περισσότεροι άνδρες από γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας άνδρας θέλει να φλερτάρει, ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός.

Σε ρεπορτάζ του το BBC παρουσιάζει μέσω των «προπονητών του έρωτα» ένα κοινωνικό πρόβλημα στην Κίνα, που αφορά τις σχέσεις και την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων. Οι δάσκαλοι του φλερτ και οι σχολές που έχουν ανοίξει ισχυρίζονται ότι θα βοηθήσουν τους άνδρες να αποκωδικοποιήσουν τη γυναικεία φύση και να γίνουν καλύτεροι στην προσέγγιση του άλλου φύλου.

Όπως αναφέρει και ένας από τους δασκάλους, ο μικρότερος μαθητής που έχει είναι 19, ο μεγαλύτερος 51, ενώ τα μαθήματα δεν αφορούν μόνο την προσέγγιση αλλά και την προσωπική περιποίηση και εμφάνιση, τι πρέπει να κάνουν και τι όχι όταν βγαίνουν ραντεβού: από τον τρόπο που της μιλούν μέχρι να χορεύουν σωστά, αν αυτή θέλει να πάνε για χορό.

Ωστόσο, αυτές οι υπηρεσίες δεν έρχονται χωρίς κόπο και χρήμα. Τα σεμινάρια του σωστού φλερτ κοστίζουν 4.500 δολάρια, ενώ πιο οικονομικά πακέτα δίνονται σε όσους επιθυμούν διαδικτυακή εκπαίδευση.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή