«Οι διαιτητές στην Ελλάδα με τόσο μεγάλη πίεση δεν γίνεται να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Νταμίρ Κάναντι λίγο πριν αναχωρήσει για την Αυστρία, παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων και για την ελληνική διαιτησία.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του πρώην τεχνικού του Ατρόμητου, στο sdna:

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια υπήρξαν στιγμές που ο Ατρόμητος χαρακτηρίστηκε ως η «Λέστερ της Ελλάδας». Εσείς το βλέπατε έτσι;

«Ήταν πολύ όμορφο, ήταν θα έλεγα μία ένδειξη σεβασμού στην προσπάθεια που κάναμε. Εμείς σε κάθε ματς προσπαθούσαμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Λέγαμε κάθε φορά πως για εμάς η τρίτη θέση είναι όπως για τις μεγάλες ομάδες το να κατακτήσουν τον τίτλο. Υπήρξαν μεγάλες ευκαιρίες ίσως όχι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά για να μπούμε στην τριάδα. Βρεθήκαμε πολύ κοντά αλλά δεν τα καταφέραμε και για αυτό ευθύνονται σε πολλές περιπτώσεις οι διαιτητές αλλά και το γεγονός πως φέτος χάσαμε την ισορροπία μας στο μέσο της σεζόν εξαιτίας της αποχώρησης του Γιαννούλη. Ήταν μία πραγματικά δύσκολη κατάσταση για την ομάδα».

Η άποψή σας για την ελληνική διαιτησία;

«Θεωρώ πως το VAR θα βοηθήσει πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν. Και για τους διαιτητές πολλές φορές δεν είναι εύκολο με την πίεση που υπάρχει. Όταν ακούω για τόσες επιθέσεις προς τους διαιτητές καταλαβαίνω πως η πίεση είναι πολύ μεγάλη και δεν γίνεται να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν. Πιστεύω πως το VAR θα βοηθήσει πολύ τους ίδιους τους διαιτητές πρώτα από όλους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή