Οι δύο προτάσεις της NOVA στη Super League για να αρχίσει το πρωτάθλημα!

Print Friendly, PDF & Email

Mε τελείως διαφορετικό ύφος σε σχέση με το επιθετικό -επικριτικό που υπήρχε έως τώρα, στελέχη της Nova, σχολιάζοντας τις σημερινές εξελίξεις στο ΔΣ της Super League τόνιζαν ότι δεν μπορεί να υπάρχει διαφωνία Νova – ΕΡΤ, καθώς η Nova διαπραγματεύεται με την Super League

Επίσης ξεκαθάριζαν ότι η συνδρομητική πλατφόρμα παραμένει ο μεγαλύτερος και πλέον σταθερός υποστηρικτής και χρηματοδότης του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, αλλά επισημαίνει ότι:

• Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλαπλές επαφές της πολιτικής ηγεσίας και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Λίγκας για τα θέματα της Super League.

• Η Nova έχει κάνει συνολική πρόταση – μέσω των 4 «μεγάλων» BIG4 – στην Super League σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 15 από τις 16 ΠΑΕ για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018, (ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, είναι ήδη εκτός της κεντρικής διαχείρισης).

• Μέρος της πρότασης είναι η παραίτηση της Nova από οποιαδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα προερχόμενο από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας από ένα πακέτο 30 αγώνων της Super League αξίας 3,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, τα έσοδα που θα υπάρξουν από αυτό το πακέτο αγώνων, θα τα διαχειριστεί η Super League κατά 100%, χωρίς η Nova να έχει καμία απαίτηση. Εναλλακτικά η Nova προτείνει να αποδεσμεύσει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των δύο νεοφώτιστων ΠΑΕ της Super League, χωρίς να έχει ξανά, καμία οικονομική απαίτηση από την πλευρά της σε οποιοδήποτε τίμημα καταφέρουν να αποτιμηθούν τα δικαιώματα αυτά από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας.

• Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, εν μέσω της τρομακτικής οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα μας, πρέπει να είναι η στήριξη των εθνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Η Nova, παραμένει ο μεγαλύτερος και ο πιο σταθερός υποστηρικτής και χρηματοδότης του Εθνικού Ομαδικού Επαγγελματικού Αθλητισμού. Όμως, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και φορείς, πρέπει να αναλογιστούν τις ιστορικές τους ευθύνες και να στηρίξουν πρωτίστως τα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή