Οι εκλογές για νέο πρόεδρο κρατάνε μακριά από το ΔΣ της Λίγκας τον Βασιλειάδη

Print Friendly, PDF & Email

Χωρίς την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League τη Δευτέρα (25/06), λόγω της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Σε επιστολή του στον Γιώργο Στράτο ο Υφυπουργός σημειώνει ότι αρνείται την πρόσκληση του συνεταιρισμού, καθώς οποιαδήποτε παρουσία του θα μπορούσε να παρερμηνευθεί, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν έχει πρόβλημα να πάει σε μελλοντικό ΔΣ.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Μετά τη συνάντηση που μου αιτηθήκατε να παραστώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού σας σχετικά με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όπως η συζήτηση αυτή λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου.

Διαπιστώνοντας ότι κατά την ίδια ημέρα έχετε σημαντικότατα ζητήματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και επειδή φρονώ ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα ήταν και εσφαλμένη και θα μπορούσε να παρερμηνευτεί, σας ενημερώνω ότι δεν θα παραστώ στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αμέσως μετά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεσή του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό συνάντησης άμεσα.

Με τιμή,

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Γεώργιος Βασιλειάδης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή