ΕΠΣ Μεσσηνίας: Οι εκλογές, το “φάντασμα” Σταθόπουλου και η παράταξη χωρίς αρχηγό

Print Friendly, PDF & Email

Έπειτα από την δήλωση του επικεφαλής της μιας εκ των δύο παρατάξεων που κατέρχονται στις αυριανές εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Τ. Βασιλόπουλου, ο οποίος μιλώντας για την αντίπαλη παράταξη είπε “Δεν ξέρω ποιον έχουν αρχηγό. Ούτε αυτοί άλλωστε ξέρουν. Αρχηγός τους είναι ίσως ο Σταθόπουλος», υπήρξε αντίδραση από την άλλη πλευρά.

Συγκεκριμένα, η παράταξη που απαρτίζεται από μέλη του απερχόμενου ΔΣ που εξελέγησαν με τον Σταθόπουλο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, δεν διαψεύδει ότι απολαμβάνει της στήριξης του τέως προέδρου της Ένωσης και επί της ουσίας επιβεβαιώνει ότι δεν έχει επικεφαλής.

Υπενθυμίζεται ότι στον δήμαρχο Οιχαλίας, Αρη Σταθόπουλο, στυλοβάτη του προηγούμενου «συστήματος» που κυβερνούσε το ποδόσφαιρο για 20 χρόνια, έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει στην επονομαζόμενη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ενώ είναι κατηγορούμενος επίσης σε βαθμό κακουργήματος και για την υπόθεση της «κάρτας υγείας» της ΕΠΟ, η δίκη της οποίας είναι σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

“Μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣΜ, ενημερώνουμε τα σωματεία της ένωσης αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Νομού μας, ότι είμαστε 20 άτομα που θέσαμε υποψηφιότητα στις εκλογές της 26/02/2018 της Ένωσης με κινητήριο μοχλό άτομα που συμμετείχαν στο απερχόμενο Δ.Σ. με γνώση και εμπειρία, πλαισιωμένα από αξιόλογα νέα και αγαπητά από τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο άτομα, Πρόεδροι και μέλη σωματείων, καταξιωμένα άτομα στην κοινωνία που έχουν μεράκι και όρεξη να προσφέρουν στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Αποτελούμε μια σφιχτά δεμένη ομάδα ανθρώπων, χωρίς καμία διάθεση να μοιραστούμε θέσεις και αξιώματα, έχοντας βασικό μας στόχο να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των παραγόντων των σωματείων, να προασπίσουμε τα συμφέροντά τους και λαμβάνοντας υπόψιν τα μηνύματα των καιρών να κάνουμε νέα άλματα προς τα εμπρός, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου της ένωσής μας, έχοντας ενστερνιστεί το ρηθέν των αρχαίων Λακεδαιμονίων “Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες” (=Εμείς όμως θα γίνουμε καλύτεροι)”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή