Οι ευρωπαϊκές λίστες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα πλέι οφ

Print Friendly, PDF & Email

Τη λίστα του με τους ποδοσφαιριστές για τους αγώνες των πλέι οφ στην Ευρώπη ανακοίνωσαν οι τρεις ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός, που θα παίξει με την Κράσνονταρ για το Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ακριβώς την ίδια λίστα με αυτήν που είχε και για τα ματς με την Μπασακσεχίρ.

Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού για τους αγώνες με την Κράσνονταρ:

Λίστα Α
Αλέν
Ανδρούτσος
Σεμέδο
Μπουχαλάκης
Καμαρά
Ποντένσε
Σισέ
Γκιλιέρμε
Ελ Αραμπί
Ελαμπντελαουί
Γκερέρο
Κούτρης
Σα
Γιώργος Μασούρας
Μεριά
Παπαδόπουλος
Ραντζέλοβιτς
Σουντανί
Μπρούνο
Τοροσίδης
Τσιμίκας
Βαλμπουενά

Λίστα Β
Φέκκας
Καραργύρης
Νικολής
Μαρτίνης
Σουρλής
Βοΐλης
Ξενιτίδης

Με Βέρνμπλουμ η λίστα του ΠΑΟΚ

Τους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, δήλωσε στην UEFA, ο ΠΑΟΚ. H παρουσία του Πόντους Βέρνμπλουμ (αντί του Πέδρο Ενρίκε) αποτελεί τη μοναδική αλλαγή σε σχέση με τη λίστα των αγώνων απέναντι στον Άγιαξ.

Οι 24 ποδοσφαιριστές της λίστας Α, είναι οι εξής: Βέρνμπλουμ, Άκπομ, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γαϊτανίδης, Γιαννούλης, Ίνγκασον ,Κάτσε , Λάμπρου, Λημνιός, Βαρέλα, Μελίσσας, Μιχάι, Μίσιτς, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ζαμπά, Ντόουγκλας, Στοχ, Σφιντέρσκι και Ζίβκοβιτς.

Σε ότι αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν στη λίστα Β, αυτοί είναι οι Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Δούμτσης, Καραμπέρης, Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης, Μουτζούρης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας και Βουτσάς.

Μία αλλαγή στη λίστα της ΑΕΚ, εκτός ο Τσιγκρίνσκι.

Σε μία αλλαγή προχώρησε η ΑΕΚ στη λίστα που έστειλε στην UEFA για τους αγώνες με την Τραμπζονσπόρ. Σε σχέση με τους παίκτες που είχαν δηλωθεί για τα ματς με την Κραϊόβα, απουσιάζει ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και στη θέση τους υπάρχει ο Γιώργος Γιακουμάκης. Εκτός έμεινε κι ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος είχε αντικατασταθεί την παραμονή του πρώτου αγώνα της Ρουμανίας από τον Κρίστιτσιτς.

Ο ίδιος κανονισμός ισχύει και τώρα, με την ΑΕΚ να διατηρεί δικαίωμα δύο αλλαγών μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του πρώτου παιχνιδιού. Έτσι, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στους «22», ίσως προλάβει οριακά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος μέχρι την προσεχή Τετάρτη.

* Μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα η ομάδα έχει τη δυνατότητα έως δύο αλλαγές στη λίστα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή