Οι ημερομηνίες-σταθμοί για την ΕΠΟ μέσα στο επόμενο “καυτό” δίμηνο

Print Friendly, PDF & Email

Με βάση την επιστολή της FIFA στην ΕΠΟ την Παρασκευή (18/05), η Ομοσπονδία πρέπει να υλοποιήσει αυτά που της έχει ζητήσει η FIFA, πρέπει να εγκρίνει τους κανονισμούς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ τον Ιούνιο πρέπει να κάνει και την Τακτική Γενική Συνέλευση.

Ολα τα παραπάνω πρέπει να γίνουν υπό την εποπτεία του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέμπερτ Χούμπελ.

Το SoccerPlus φτιάχνει το καλεντάρι με τις ημερομηνίες που θα πρέπει να αναμορφωθεί η φυσιογνωμία της ΕΠΟ και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου τους επόμενους δύο μήνες.

Αναλυτικά:

22/06: Μέχρι τότε αναμένεται να συνεδριάσει η ΕΕ της ΕΠΟ για να εγκρίνει τους κανονισμούς της νέας περιόδου (ΚΑΠ, Πειθαρχικός Κώδικας, Κανονισμός Διαιτησίας).

29/06: Θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική ΓΣ της ΕΠΟ με θέμα την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και δύο αλλαγές στο καταστατικό.

29/06: Μέχρι τότε θα πρέπει η ΕΠΟ να έχει παρουσιάσει στην Επιτροπή Παρακολούθησης μία νέα επικοινωνιακή πολιτική τόσο στο εσωτερικό της όσο και σε σχέση με τον Τύπο και τα ΜΜΕ, τα οποία φιλοξενούν κατά συρροή αβάσιμα άρθρα για τη λειτουργία της Ομοσπονδία που έχουν μείνουν αναπάντητα.

30/06: Σύμφωνα με επιστολή της FIFA στην ΕΠΟ, μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η προσθήκη τρίτου αλλοδαπού μέλους στην ΚΕΔ, που μαζί με τους Περέιρα και Μάριν θα αναλάβουν τους ορισμούς σε Super League και Κύπελλο.

15/07: Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει παρουσιαστεί το στρατηγικό πλάνο για την οργάνωση και δομή της ΕΠΟ, μαζί με χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του σε συνεργασία με τον ειδικό σύμβουλο που θα διορίσουν FIFA και UEFA.

31/07: Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί όλοι οι διαιτητές Super League, Football League και Κυπέλλου για τη σεζόν 2017-18.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή