Οι ιστορικές ευθύνες του δήμου Καρδίτσας, η Αναγέννηση και τα ατομικά συμφέροντα

Print Friendly, PDF & Email

Toυ Θεοδόση Κατσάρα*

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε οτι αληθεύουν οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου θα πει “ΟΧΙ” στο αίτημα της Αναγέννησης να πάρει τον χώρο της Αγίου Νικολάου που είναι ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΣ κατα προκλητικό τρόπο επι δεκατέσσερα χρόνια στην καρδιά της Καρδίτσας….

Δεκατέσσερα χρόνια στην καρδιά της Καρδίτσας με… γομαράγκαθα!!!!
Ηδη, απ ο,τι διαπιστώνουμε έχουν πιάσει δουλειά και πήραν μπρος τα…. “τζουκ μπόξ” για να παίζουν συγκεκριμένα τραγούδια…

Ηδη ακούμε ότι θα προταθεί Παλαιοκκλήσι (!!!!!), περιοχή Νοσοκομείου κλπ…

Μπά!!!! Ξαφνικά βρέθηκε χώρος που δεν υπήρχε;;;;;

Ηδη επιχειρείται προσπάθεια να φιμωθούν από νταβατζήδες και γλειφτρόνια, φωνές φιλάθλων του συλλόγου που θα πρεπε να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το μεγαλύτερο θέμα της ιστορίας του συλλόγου τους…

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι οι αξιότιμοι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Καρδίτσας θα πούνε “ΟΧΙ” σ’ ένα έργο που είναι ΠΝΟΗΣ για το Σύλλογο και την ίδια την περιοχή….

Ενα έργο που η χρηματοδότηση ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ όπως και οι μελέτες!!!!

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα μπουν φραγμός στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για αποκατάσταση του ιστορικότερου συλλόγου της Καρδίτσας και τη δημιουργία ΓΗΠΕΔΟΥ στην πόλη που εκπροσωπεί!!!!

Για το οποίο υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ο οποίος έχει ήδη δρομολογήσει και χρηματοδοτήσει με τον ίδιο ΤΡΟΠΟ το έργο στην Παλιά Ηλεκτρική (3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!!) στην Καρδίτσα για το οποίο οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα συνεδριάσουν για το θέμα του γηπέδου, πανηγυρίζουν!!!!
Για το θέμα της Αναγέννησης και του αθλητικού κέντρου που μπορεί να φτιάξει στην περιοχή της Αγίου Νικολάου γιατί τέτοια αντιμετώπιση;

Oλα αυτά εξηγήστε μας για να να μην ενοχληθεί ποιος;

Ποιος;

Ποιός τελικά διοικεί αυτή την περιοχή;
Αν είναι δυνατόν….

Ιστορικές ΕΥΘΥΝΕΣ θα έχουν όλοι όσοι θα αποφασίσουν την Δευτέρα το βράδυ στο
Δημοτικό Συμβούλιο.

Έχουν να διαλέξουν. Το συμφέρον του τόπου ή ατομικά συμφέροντα!!!
Και η ιστορία θα γράψει.

Σ’ ο,τι μας αφορά δεν πρόκειται το θέμα να το αφήσουμε ανεξαρτήτως της εξέλιξης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

Και φυσικά οι νυχτερινές επισκέψεις φασιστοειδών στις αυλόπορτες (που έγιναν συγκυριακά την ώρα που αναδείξαμε αυτό το θέμα) όχι μόνο δεν θα μας πτοήσουν αλλά έχουν πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ερχεται η ώρα της αποκάλυψης για όλους…

*Δημοσιεύτηκε στις 26/6/2017 στην εφημερίδα της Καρδίτσας ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή