«Οι Κάρτες Υγείας που εκδόθηκαν πριν την παράταση να έχουν ισχύ ως τις 31/7/20»

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Λασιθίου με επιστολή της στην ΕΠΟ και προσωπικά στον Βαγγέλη Γραμμένο, προτείνει στον πρόεδρο της ομοσπονδίας να εισηγηθεί στο υφυπουργείο Αθλητισμού οι κάρτες υγείας που εκδόθηκαν από τα σωματεία πριν την σχετική απόφαση για παράταση της έκδοσης να έχουν ισχύ και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ως την 31η Ιουλίου του 2020.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣ Λασιθίου:

«Κύριε Πρόεδρε,
Επανερχόμενοι σαν Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ στο πολύ σοβαρό θέμα της Κάρτας Υγείας και λαμβάνοντας υπ΄ όψιν μας το υπ΄αριθ. 1332/09-01-2019 έγγραφό σας πού παρατείνει την έκδοση της εν λόγω Κάρτας μέχρι 31 Ιουλίου 2019 έχομε να σας προτείνουμε σαν μια λογική πρόταση το εξής απλό:

Τα περισσότερα (ΟΛΑ) τα Σωματεία έχουν υποβληθεί σε μία πολύ μεγάλη δαπάνη της τάξης των 1500—2000 ευρώ ανά Σωματείο ώστε να είναι συνεπή στην υπ΄αριθ. 32793/11-10-2018 απόφαση και εξέδωσαν την Κάρτα Υγείας σε μια περίοδο πού οι επιχορηγήσεις είναι στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ, ουσιαστικά χωρίς κανένα απολύτως αντίκρισμα.

Παρακαλούμε να εισηγηθείτε στο αρμόδιο Υπουργείο την πρότασή μας όσα Σωματεία έχουν εκδώσει Κάρτες Υγείας στους Ποδοσφαιριστές τους μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της σχετικής απόφασης για παράταση έκδοσης (1332/09-01-2019) αυτές οι κάρτες να έχουν ισχύ μέχρι την ολοκλήρωση της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 δηλαδή μέχρι την 31 Ιουλίου 2020.

Έτσι και τα συνεπή Σωματεία δεν αδικούνται και η ισότητα και ισονομία επιτυγχάνεται με αυτούς πού θα εκδώσουν την Κάρτα Υγείας τις τελευταίες ημέρες της παράτασης.

Πιστεύουμε σαν Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ στην ορθότητα της σχετικής πρότασής μας την οποία κοινοποιούμε σε όλες τις φίλες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ελλάδος συμμεριζόμενες την σκέψη μας καθώς και την έκφραση σύμφωνης γνώμης αυτών.

Με εξαίρετη τιμή
Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή