Οι Καλαματιανοί πρώτοι στην αναζήτηση ερωτικών ταινιών

Print Friendly, PDF & Email

Η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina» πραγματοποίησε έρευνα για τις πόλεις της Ελλάδας που ψάχνουν περισσότερο στο διαδίκτυο και βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου. «Πρωταθλήτρια» αναδείχτηκε η Καλαμάτα, ενώ η ημέρα της εβδομάδας που το κοινό αναζητεί περισσότερο τέτοιου είδους ταινίες είναι η Πέμπτη.

Η Αθήνα βρίσκεται στην τρίτη θέση και η Θεσσαλονίκη στην τέταρτη, ενώ στη δέκατη θέση βρίσκεται η Ρόδος.

Αναλυτικότερα, όπως προκύπτει από την έρευνα που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»:

Η πιο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για παρακολούθηση ταινιών ερωτικού περιεχομένου είναι η Πέμπτη ενώ λιγότερο δημοφιλής είναι η Κυριακή.
Σχεδόν διπλάσιο είναι το ποσοστό των ανδρών (67%) που αναζητούν τέτοιες ταινίες από αυτό των γυναικών (33%).
Το 66% ανδρών και γυναικών προτιμά να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου το μεσημέρι μεταξύ 14:00 και 16:00, ενώ το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20:00-24:00 ανέρχεται στο 40,73%.
Οι ηλικίες (άνδρες-γυναίκες) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25-34 σε ποσοστό 33,5%, ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% ενώ στη τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.
Η μέση διάρκεια θέασης είναι τα 21 λεπτά.
Ο πιο δημοφιλής μήνας θέασης είναι ο Αύγουστος.

Τα στοιχεία της έρευνας προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο της εταιρείας, από τις ενοικιάσεις ταινιών μέσω του τηλεοπτικού καναλιού της «Sirina» στη συνδρομητική τηλεόραση αλλά και από τα τηλεφωνήματα και τα mail που λαμβάνει από το κοινό.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή