“Οι καταγγελίες Καλαϊτζίδη πανικοβάλλουν τη SIN CITY της FOOTBALL LEAGUE”!

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων και όχι μόνο, του Απόλλων Πόντου και της Δόξας Δράμας, τις καταγγελίες Καλαϊτζιδη για στημένους αγώνες στη Football League και όσα συνέβησαν το περασμένο Καλοκαίρι με τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ της “μικρής Λίγκας”, το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ATHLOS του δικηγόρου αθλητικού δικαίου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Μετά την ομοβροντία των ανακοινώσεων από τις ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατόπιν της υποβληθείσης ένστασης από την δεύτερη κατά της πρώτης, αισθάνομαι ότι έχω την ηθική υποχρέωση ως πρώην δικηγόρος της ΔΟΞΑΣ που κατά την περυσινή περίοδο έζησα εκ του σύνεγγυς την ατέρμονη δικαστική μεταξύ των δύο ομάδων διελκυστίνδα, να υπενθυμίσω τα εξής:

1.Ως γνωστόν στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πρωταθλητής του ομίλου πανάξια σε αγωνιστικό επίπεδο ανακηρύχθηκε η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και δικαίως κατέκτησε το μοναδικό εισιτήριο της ανόδου,

2.Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατετάγη μόλις και μετά βίας δεύτερη, επειδή κέρδισε σχετική ένσταση της κατά του πρωτοπόρου τότε ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

3.Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ παρά την μέτρια αγωνιστική πορεία της θα μπορούσε να κατακτήσει και την πρώτη θέση, αν για περίεργους και λίαν υπόπτους λόγους δεν είχε χάσει στις Επιτροπές της ΕΠΟ την δεύτερη δικαστική κόντρα της με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την υπόθεση των επεισοδίων με τον ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

4.Τελικα όπως θα θυμάστε, η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θριάμβευσε στον εξάμηνο παράλληλο αγώνα που για λογαριασμό της πραγματοποιησα με 100% επιτυχία σε μια ιδανική συνεργασία με τον εξ απορρήτων τεχνικό – ειδικό σύμβουλο του τότε Χορηγού κ. Ιωάννη ΜΠΥΡΟΥ, Βασίλη ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, καθώς ενεργώντας με τις έγγραφες και προφορικές εντολές του κατορθώσαμε να αντιταχθούμε στο σύστημα των καλυπτόμενων από την FOOTBALL LEAGUE και την ΕΠΟ μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ, να αποκαλύψουμε τις παρανομίες και στο τέλος να επισφραγίσουμε με 3 δικαστικές νίκες στο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της ΕΠΟ την άνοδο της ομάδας μαζί με την επίσης τότε εντολέα μου ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, χωρίς μάλιστα αγώνα μπαράζ, ως δευτεραθλήτριας στην Β’ Εθνικη.

5. Μάλιστα μετά την πρωτοφανή απόλυση μου προφανώς ως bonus για την επιτυχία μου, είχα σε σχετικό δελτίο τύπου δημοσιοποιήσει την αιτία της φαινομενικά ανεξήγητης απόφασης του κ. ΜΠΥΡΟΥ που άλλωστε ο ίδιος μου είχε αναφέρει, όταν μου ανακοίνωσε την απομάκρυνση μου:
ΚΎΡΙΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ Π…..Σ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΪΔΟΎΡΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΈΒΑΛΑΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…

6. Κι όταν αμέσως μετά με το εξώδικο μου του ζήτησα να μου κατονομάσει αυτά τα υψηλόβαθμα πρόσωπα,το απέφυγε με την εξώδικη απάντηση του,παρότι του εξηγούσα οτι αυτά τα πρόσωπα είχαν σκοπό να τον ποδηγετήσουν και να τον καταστήσουν όμηρο του παραποδοσφαιρικού συστήματος…

7.Ομως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο της Δικαιοσύνης που μετά τις πρόσφατες συγκλονιστικες καταγγελίες ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ έχει διεισδύσει ήδη στην… SIN CITY της FOOTBALL LEAGUE πανικοβαλλοντας το… Παρασυστημα.

8.Μετά την δυσεξήγητη νομικά ένσταση της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ και μάλιστα επιλεκτικά μόνο κατά της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ κι όχι και της ήδη εμπλεκόμενης, από την ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, είναι προφανές ότι… βγήκαν τα μαχαίρια, όπως φαίνεται κι από τις ένθεν κακείθεν… δολοφονικές ανακοινώσεις ΔΟΞΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

9.Από την ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ απομονώνω την περικοπή που σημειώνει οτι ΉΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΜΟΥ ΜΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΡΑΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΙΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ, ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΞΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…

10.Αυτή η παράγραφος χρειάζεται διπλή ανάγνωση, καθώς με μια πρώτη ματιά όλοι συμφωνούμε κι επαυξάνουμε οτι ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΡΑΣΥΣΤΗΜΑ.
Όμως από την άλλη δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμαυρώσει και να στιγματίσει την πεντακάθαρη άνοδο μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες, ειδικά όταν επετεύχθη με την προσωπική συμβολή μου και με τον κρυστάλλινο πάντα αγώνα μου ενάντια ακριβώς σ’ αυτό το παρασύστημα που λυσσομάνησε εναντίον εμένα και του Β. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, προκειμένου να αποφευχθεί τόσο η άνοδος της ΔΟΞΑΣ, όσο και η κάθαρση της FOOTBALL LEAGUE.

11.Προσωπικα βεβαίως μπορώ να εγγυηθώ οτι το παρασύστημα δεν ήθελε την ΔΟΞΑ, όσο ήμουν δικηγόρος της, από την στιγμή όμως που δόθηκε από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον κ. ΜΠΥΡΟ το… σύνθημα κι εκείνος το αποδέχτηκε στέλνοντας μου το… παρασύνθημα της απόλυσης, είναι πολύ πιθανό να έχουν βάση οι καταγγελίες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ειδικά όταν μετά από 4 μήνες ο κ. ΜΠΥΡΟΣ συγκαλύπτει αυτούς που του επέβαλαν την απόλυση μου.

12.Σιγουρα πάντως αποτελεί σοβαρή ένδειξη η στοχοποίηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ από το παρασύστημα της FOOTBALL LEAGUE που ύπουλα με την δοκιμασμένη συνταγή του “Διαίρει και Βασίλευε”, χρησιμοποιεί την άπειρη κι ευκολοπιστη διοικητικά ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για να εκδικηθεί τον ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ και να τον αναγκάσει να πάρει πίσω τις βαριές καταγγελίες του.

13.Φυσικα δεν υπήρχε περίπτωση με μένα δικηγόρο να ενορχηστρωνόταν μία τέτοια νομική ραδιούργια που είναι προφανές ότι δεν αποσκοπεί στο να κερδίσει 2 βαθμούς η ΔΟΞΑ αλλά να εξοστρακισθεί από την κατηγορία ο ΑΠΟΛΛΩΝ κι ο ενοχλητικός προπονητής του.

14.Αντίθετα με μένα δικηγόρο η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα είχε στοχοποιήσει τις παράνομες ΠΑΕ σε θέματα αδειοδότησης σε συνέχεια του περυσινου δικαστικού αγώνα, θα είχε συνδράμει την καταγγελτικη εκστρατεία του κ. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ και δεν θα αναλωνόταν σε ενστάσεις – πυροτεχνήματα ποδοσφαιρικού αποπροσανατολισμού.

15. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι το ίδιο παρασΎστημα στην υπόθεση ΒΑΛΝΕΡ που πάλι κατά διαβολική σύμπτωση είχα εμπλακεί, προκειμένου να επιβάλλει την κυριαρχία του δεν δίστασε να διαλύσει τον επαναστάτη ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

16. Το παρασΎστημα δεν συγχωρεί και σε καμία περίπτωση δεν… ευλογεί τίτλους κι επιτυχΊες, αν προηγουμένως οι πρόεδροι δεν… προσκυνήσουν τα υψηλά πρόσωπα της Αθήνας και δεν προσλάβουν ποδοσφαιριστές, προπονητές, δικηγόρους και στελέχη που έχουν πιστοποιηθεί ως… εργαλεία.

17. Θεωρώ πλέον οτι ο τελευταίος λόγος για την ολική Κάθαρση στο Δράμα της  Β Εθνικής, ανήκει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ που πρέπει επιτέλους να απαλλάξει το ποδόσφαιρο από τα καθάρματα που το λυμαίνονται κι έχουν μετατρέψει σε μαριονέτες τεράστιες ιστορικές ομάδες.

18. Τέλος θέλω να ελπίζω οτι έστω και την ύστατη ώρα οι δύο πραγματικά μεγάλοι σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας που εκτός από τους Αετούς τους συνδέουν τεράστια κοινά ιδανικά θα ενώσουν τις ηθικές και νομικές δυνάμεις τους, προκειμένου να αποκαλυφθούν επιτέλους οι ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην διαδικασία επιτήρησης, οι ΠΑΕ που δεν καταβάλουν τα ασφάλιστρα τους και που δεν διαθέτουν φορολογική κι ασφαλιστική ενημερότητα και βεβαίως οι ΠΑΕ που έχουν στήσει για στοιχηματικούς λόγους το δικό τους ποδισφαιρικό παρακράτος.

19. Εξυπακούεται ότι τόσο εγώ, όσο κι ο κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, θέτουμε τις γνώσεις και τις πληροφορίες μας στην διάθεση και της Επιτροπής Δεοντολογίας αλλά και των δύο
ΠΑΕ, όσον αφορά την οριστική δικαστική εκκαθάριση του παρασυστήματος…”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή