Αρχική Super League 1 ”Οι νομικοί και η δικαιοσύνη θα κρίνουν την υπόθεση με το ιδιοκτησιακό...

”Οι νομικοί και η δικαιοσύνη θα κρίνουν την υπόθεση με το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης΄΄

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη για την υπόθεση της παλιάς ομάδας του, της Ξάνθης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν καταφέρει να μην επηρεάζονται από το εξωαγωνιστικό περιβάλλον των ημερών: Εμείς είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να απέχουμε απ’ όλο αυτό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, προπονούμαστε χωρις να σκεφτόμαστε. Στα αποδυτήρια έχει συζητηθεί ελάχιστα αυτό το γεγονός στους 3 μήνες που έχει προκύψει το θέμα. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο, γιατί η ομάδα βγάζει σοβαρότητα.

Για τα συναισθήματα του για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης, καθώς ο ίδιος προέρχεται από την ακριτική ομάδα: Για μένα είναι πολύ παράξενο αυτό που συμβαίνει και είναι πρώτη φορά που μιλάω γι’ αυτό. Είναι πολύ δύσκολα τα συναισθήματα μου, αυτή η ομάδα με μεγάλωσε, με “έφτιαξε”, με έκανε ό,τι είμαι. Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω. Προσπαθώ να μη το συζητάω. Δε θέλω να πάρω θέση για το ζήτημα. Οι νομικοί και η δικαιοσύνη θα κρίνουν. Εγώ αυτό που θέλω και εύχομαι είναι η Ξάνθη να είναι πάντα αυτάρκης, αυτόνομη και να αγωνίζεται στην Super League.

Exit mobile version