Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου ζητούν εισιτήρια για τους φίλους των Τρικάλων

Print Friendly, PDF & Email

Εισιτήρια για λογαριασμό των φίλων των Τρικάλων έσπευσαν να ζητήσουν από την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου οι αντίστοιχοι των «ερυθρολεύκων» εν όψει του προσεχούς ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Η διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας από την πλευρά της ανέφερε ότι το αίτημα των Τρικάλων για την παροχή εισιτηρίων στους φίλους των «κυανέρυθρων» είναι εκπρόθεσμο, κάτι το οποίο βρήκε αντίθετους τους φίλους των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι από την πλευρά τους προχώρησαν στην έκδοση ανακοίνωσης – πρόσκλησης όλων στο γήπεδο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι AUSTRIAN BOYS που έχουμε γυρίσει όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδος και όχι μόνο, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με την πράξη της ΠΑΕ να μην δώσει εισιτήρια στους οπαδούς των Τρικάλων. Παροτρύνουμε την ΠΑΕ έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξει την απόφασή της και να δώσει εισιτήρια στους Τρικαλινούς και υποσχόμαστε πως θα τους ανταποδώσουμε την φιλοξενία του πρώτου γύρου.

Επίσης καλούμε όλον τον κόσμο να κατακλύσει την Κυριακή την Νεάπολη, να γίνει ο 12ος παίχτης, και να βοηθήσει την ομάδα μας για μια νέα αρχή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλά λάθη…

Τέλος καλούμε τους παίχτες μας να κάνουν το αυτονόητο, να δείξουν το απαραίτητο πάθος, να ματώσουν τις φανέλες και να αποδείξουν ότι είναι άξιοι να φοράνε την βαριά φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες…

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι έξω από το γήπεδο θα διαθέτουμε εισιτήρια των 7€

ΥΓ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή