Οι «Πάνθηρες» δεν επιτρέπουν την προβολή του «1968» στη Νέα Σμύρνη

Print Friendly, PDF & Email

Την περασμένη εβδομάδα πήγαμε με παρέα στο «Σπόρτινγκ» στη Νέα Σμύρνη, για να δούμε την ταινία The Post. Περιμένοντας στο φουαγιέ του κινηματογράφου, ξεφύλλισα το φυλλάδιο με τις ταινίες «προσεχώς». Ανάμεσά τους και το «1968» του Τάσου Μπουλμέτη, με αναφορά την επική νίκη της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αντίπαλο την Σλάβια Πράγας και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού κυπέλου για ελληνική ομάδα. Όμως, μας έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρχε η αντίστοιχη αφίσα, σε αντίθεση με τις άλλες ταινίες, στις προθήκες.

«Πότε θα ανέβει το 1968;» ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη του σινεμά. «Δεν θα την ανεβάσουμε», μας απάντησε. Η εξήγησή του για την απόφαση αυτή μας άφησε σύξυλους: Πριν από λίγες μέρες, εισέβαλε στο σινεμά μια ομάδα φανατικών οπαδών της ομάδας του Πανιωνίου. Οι Panthers -όπως αποκαλούνται- απείλησαν τον ιδιοκτήτη πως εάν τολμήσει να προβάλει την ταινία, θα κάνουν το σινεμά «καλοκαιρινό»!

Κι επειδή οι «Πάνθηρες» δεν αστειεύονται, ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε για βοήθεια στον Δήμαρχο. Η απάντηση που πήρε; Να μην μπλέξει με αυτούς, καλύτερα να μην ανεβάσει την ταινία γιατί θα έχει κακά ξεμπερδέματα!

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή